5 JUGADORS I JUGADORES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PARTICIPEN
Bàsquet Manacor: Derbis comarcals. El nostre insular femení va guanyar dins la sempre difícil pista del Son Servera per 32 a 38 en un partit guanyat en base a una forta defensa
Na Lola Bravo, jugadora mini del nostre equip SERVIMEDIC, ha sigut convocada per a la primera sessió dels Minibasket Days que s'organitzà el 20 d'octubre a Montuïri.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/10/2024 - 08:22:00
Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputaran en uns mesos. Des d'aquí els hi enviam l'enhorabona i desitgem que puguin seguir gaudint d'aquestes experiències d'aprenentatge

GRAN VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ BALEAR CÀRNIQUES SUNYER. Victòria molt clara del nostre equip de Lliga Escribano Balear davant el Bàsquet Puig per un contundent 83 a 37. Els nostres jugadors foren molt superiors a un desbordat Bàsquet Puig i aconseguiren una victòria més que merescuda.

EL SÈNIOR FEMENÍ FORN CA’N TÒFOL GUANYA AL SON SERVERA I EL SÈNIOR MASCULÍ JARDINES Y LIMPIEZAS AHMED OBTÉ LA VICTÒRIA DAVANT EL PORT CRISTO. Derbis comarcals a la lliga insular. El nostre insular femení va guanyar dins la sempre difícil pista del Son Servera per 32 a 38 en un partit guanyat en base a una forta defensa. En categoria masculina, el sènior dirigit per en Toni Llodrà fou moly superior al Porto Cristo, aconseguin la victòria per 75 a 44.

NA MARTINA VALLESPIR PARTICIPA A LA PRIMERA SESSIÓ DEL PROGRAMA DE SEGUIMENT DE LA FBIB. Na Martina Vallespir, jugadora de primer any de l'infantil femení blanc INNOVATEC SECURITY

ELS JÚNIORS PASTISSERIA RAMIS- FORN CA N’AMER OBTENEN UNA CLARA VICTÒRIA A LA LLIGA INTERILLES. Els júniors d’interilles varen vèncer per 86 a 38 al Ses Salines d’Eivissa. Un partit a on els nostres foren superiors gràcies al bon joc en equip. Per la seva banda, les júniors BUFETE PERELLÓ varen jugar un gran partit a Alaior però s’escapà la victòria per només cinc punt, 70 a 65.

Per la seva banda, el júnior BAR EL PORRON va caure a casa davant el CB Nord tot i la competitivitat mostrada per l’equip. Al final, 59 a 68 pels visitants. En categoria cadet, derrota del cadet blanc OPTICALIA MANACOR per 55 a 105, gran victòria del cadet RESTAURANT XINXERAM per un espectacular 38 a 113 i derrota de les cadets CONTRUCCIONS GINARD I GINARD davant Sa Pobla per 83 a 52.

ESPECTACULAR TRIOMF DE L’INFATIL D5 SPORT SHOP DINS CAMPOS. Victòria molt merescuda dels nostres infantils de promoció davant els companys de Campos per 54 a 60. Gran partit de tot l’equip que sabé competir al màxim per tal d’aconseguir una victòria dins una pista difícil. Per la seva banda, l'infantil FUSTERIA LLITERES-RESINA - BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA va ser superat en un partit ajustat pel Santanyí, 59 a 55. El nostres infantils MALLORCA SEA PARADISE també foren derrotats, en aquest cas per 37 a 54 pel CIDE.

En categoria mini, els nins del mini ELECTROHIDRÀULICA varen jugar a casa del Cide, perdent per 83 a 36 i les nines del mini femení SERVIMEDIC varen perdre per 39 a 64 davant el Binissalem. El nostre mini femení vermell va debutar a casa del Felanitx, a on va perdre per 38 a 8. Finalment, cal destacar el debut de les nines del nostre premini CENTRE COMERCIAL COMPLEX S'ESTACIÓ que varen jugar el seu primer partit a Sineu.

CINC JUGADORS I JUGADORES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PARTICIPEN A LES CONCENTRACIONS DE LES PRESELECCIONS BALEARS. Na Caterina Villalonga, en categoria cadet i na Silvia Lorenzo, na Victoria Llabrés, en Júnior Alonso i n'Arturo Valbas en categoria infantil, han participat al llarg del cap de setmana del 11 al 13 d’octubre a les diferents concentracions de les preseleccions de bàsquet de les Illes Balears. Tots i totes cinc han treballat en sessions de matí i horabaixa per tal de preparar els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputaran en uns mesos. Des d'aquí els hi enviam l'enhorabona i desitgem que puguin seguir gaudint d'aquestes experiències d'aprenentatge en futures convocatòries.

NA MARTINA VALLESPIR PARTICIPA A LA PRIMERA SESSIÓ DEL PROGRAMA DE SEGUIMENT DE LA FBIB. Na Martina Vallespir, jugadora de primer any de l'infantil femení blanc INNOVATEC SECURITY, ha sigut convocada per participar del PDJC que la Federació de Bàsquet de les Illes Balears organitza amb les jugadores amb més projecció de la quinta del 2012. Na Martina va participar a una sessió d'entrenament al poliesportiu de Son Ferran a Palma juntament amb les companyes d'altres clubs de les nostres illes.

NA LOLA BRAVO ES ESCOLLIDA PER PARTICIPAR ALS MINIBASKET DAYS 24-25. Na Lola Bravo, jugadora mini del nostre equip SERVIMEDIC, ha sigut convocada per a la primera sessió dels Minibasket Days que s'organitzà el 20 d'octubre a Montuïri. Serà una gran oportunitat d'aprenentatge, formació i convivència per a la nostra jove jugadora. Enhorabona!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado