A la categoria de -73kg, en Biel Galmés va obtenir el 3r lloc
XXXI Trofeu Renshinkan es va realitzar al Poliesportiu “Es Figueral” de Capdepera i va ser tot un èxit de participació amb més de 20 clubs participants i uns 250 competidors
A l’organització de l’esdeveniment es va comptar amb l’ajuda d’en Toni Sureda, àrbitre Nacional del club i amb Marisé Jara com a responsable a la taula central.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/05/2024 - 13:25:00
Com a competidors van participar en Miquel Àngel Almodovar a la categoria cadet -55 kg, va realitzar dos combats, amb una derrota i una victòria, obtenint la octava posició.

XXXI TROFEU RENSHINKAN: ÈXIT DE RESULTATS EN EL TORNEIG INTERNACIONAL. El passat dissabte es va celebrar el XXXI Trofeu Renshinkan. La competició es va realitzar al Poliesportiu “Es Figueral” de Capdepera i va ser tot un èxit de participació amb més de 20 clubs participants i uns 250 competidors.

Del Club Dojo Muratore es van desplaçar diferents membres amb ganes de poder gaudir de la competició i amb il·lusió de poder passar un capvespre de judo. A més, diferents membres del club els van acompanyar per animar-los.

A la categoria infantil va participar n’Andrei, aconseguint el primer lloc, després de guanyar els diferents encontres que va realitzar per a màxima puntuació. I n’Isa, qui va aconseguir la segona posició

A l’organització de l’esdeveniment es va comptar amb l’ajuda d’en Toni Sureda, àrbitre Nacional del club i amb Marisé Jara com a responsable a la taula central. A la categoria infantil va participar n’Andrei, aconseguint el primer lloc, després de guanyar els diferents encontres que va realitzar per a màxima puntuació. I n’Isa, qui va aconseguir la segona posició, perdent un combat a la Lliga de cinc que va realitzar.

Com a competidors van participar en Miquel Àngel Almodovar a la categoria cadet -55 kg, va realitzar dos combats, amb una derrota i una victòria, obtenint la octava posició. A la categoria de -73kg, en Biel Galmés va obtenir el 3r lloc, tan sols perdent amb el que a la postra seria l’altre tercer classificat. En Sergi Bueno va guanyar tots els combats de forma folgada i va obtenir el primer lloc de la categoria -81kg.