Unai Ibáñez que amb 13 punts és el millor jugador de la categoria.
Reis i Dames Llevant (Lliga balear): Pau Marín, Pedro Lechado, Cristina Sureda, Miguel Gil, Unai Ibáñez, David Rodríguez, 7 equips i no hem deixat ni un tauler buit en tot el campionat
Pau Marín, que no va poder jugar la meitat del torneig, però va derrotar 2 Mestres Internacionals a la seva tornada. I destacar Pedro Lechado i Cristina Sureda, que amb 5,5 punts són els segons millors jugadors de la categoria.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/04/2024 - 02:38:00
Destacar David Rodríguez que amb els seus 9,5 punts és el 5è millor jugador de la categoria. Contenidors Manacor – Reis i Dames (Promoció). Gran quart lloc de l'equip, derrotant a l'última ronda el campió de la categoria

TORNEIG DE MALLORCA PER EQUIPS. Ha finalitzat el campionat de Mallorca per equips. Conecta Balear – Reis i Dames (lliga balear). A la Lliga Balear l'equip ha demostrat que pot competir contra els millors. Haurem de jugar la permanència contra la Balanguera, equip subcampió de Mallorca de preferent. Destacar el gran rendiment de Pau Marín, que no va poder jugar la meitat del torneig, però va derrotar 2 Mestres Internacionals a la seva tornada. I destacar Pedro Lechado i Cristina Sureda, que amb 5,5 punts són els segons millors jugadors de la categoria.

Bar Mallorquí – Reis i Dames (Primera). Amb una segona fase impecable, on es van guanyar tots els matxs, l'equip ha aconseguit la permanència a la primera categoria. Sav – Reis i Dames (Segona B). Un podi que sap a glòria, per rànquing, l'equip era l'últim amb diferència, però els jugadors han lluitat cada punt. Destacar Miguel Gil, millor jugador del campionat amb 7 punts. Es Taronger – Reis i Dames (Tercera). Un gran 4° lloc de l'equip a la tercera categoria. Els jugadors lluitant cada partida, encara que els seus rivals els superaran per molt d’ELO. Molt ben lluitat.

Destacar Miguel Gil, millor jugador del campionat amb 7 punts. Es Taronger – Reis i Dames (Tercera). Un gran 4° lloc de l'equip a la tercera categoria. Els jugadors lluitant cada partida, encara que els seus rivals els superaran

Seguros Gomila – Reis i Dames (Tercera). L'equip ha quedat a la meitat de la taula de la tercera categoria, empatats a punts entre el 8è i el 12è. Van demostrar un coratge terrible per competir, ja que moltes vegades els seus jugadors van haver de reforçar els equips de les categories superiors. Cafè Pop - Reis i Dames (Promoció). Subcampió de Mallorca de l'equip a la categoria de promoció. A continuar creixent com estau fent.

Destacar David Rodríguez que amb els seus 9,5 punts és el 5è millor jugador de la categoria. Contenidors Manacor – Reis i Dames (Promoció). Gran quart lloc de l'equip, derrotant a l'última ronda el campió de la categoria. Destacar Unai Ibáñez que amb 13 punts és el millor jugador de la categoria.

Enhorabona a tots pel gran esforç que heu fet, 7 equips i no hem deixat ni un tauler buit en tot el campionat. Moltes gràcies a tots els patrocinadors, part molt important d’aquests èxits. Tots es jugadors i jugadores ho han fet molt bé, ara a continuar creixent. Seguim... Salutacions. La directiva del club.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado