El Dojo Muratore Manacor en el I Control Escolar.
El Dojo Muratore Manacor en el I Control Escolar: Sebastià Riera, Andreu Riera, Daniel Hernández, Daniel Mascaró, Josep Gallardo, Alexandrey Andrei, Isabella Valenthyna, Miquel Àngel Almodóvar
Toni Sureda, arbitre nacional, va participar a l'arbitratge d'aquesta competició. Estam molt contents de la il·lusió, les ganes i l'esforç que fan els judokes joves del club per entrenar i participar
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/11/2023 - 03:03:00
Per tots els infantils, excepte en Daniel Mascaró era la seva primera competició. Dani Mascaró va obtenir la primera posició, Sebastià Riera segona posició i Isabel Valenthyna va quedar en tercer

El Dojo Muratore Manacor en el I Control Escolar. El passat dissabte 18 de novembre es va dur a terme a Calvià el I Control Escolar de la temporada, d'un total de quatre, es tracta d'un competició prèvia i classificatòria al campionat de Mallorca pels judokes de categoria Infantil i Cadet. Enguany els alevins de darrer any han tingut l'oportunitat de participar-hi, tot i pertànyer a una categoria inferior.

El Dojo Muratore hi va presentar 8 participants, 7 de la categoria infantil i 1 de categoria Cadet. A Infantil hi varen anar: Sebastià Riera, Andreu Riera, Daniel Hernández, Daniel MAscaró, Josep Gallardo, Alexandrey Andrei i Isabella Valenthyna, a la categoria Cadet Miquel Àngel Almodóvar.

I Control Escolar de la temporada, d'un total de quatre, es tracta d'un competició prèvia i classificatòria al campionat de Mallorca pels judokes de categoria Infantil i Cadet.

Per tots els infantils, excepte en Daniel Mascaró era la seva primera competició. Dani Mascaró va obtenir la primera posició, Sebastià Riera segona posició i Isabel Valenthyna va quedar en tercer lloc de la seva categoria. Els va acompanyar com a delegat, el seu entrenador Biel Galmès.

Toni Sureda, arbitre nacional, va participar a l'arbitratge d'aquesta competició. Estam molt contents de la il·lusió, les ganes i l'esforç que fan els judokes joves del club per entrenar i participar a aquestes competicions, siguent els més jovenets i jovenetes de la seva categoria.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado