Embellecimiento completo, dinamizará el comercio de proximidad
El Pi de Manacor ha designado candidata a la alcaldía a Marga Fons y esta asegura que se necesita un partido de centro que aleje los radicalismos y serene la crispación
Marga Fons asume la responsabilidad de El Pi con seriedad y rigor, buscará la inclusión de los barrios y núcleos de población y turísticos para que todos los residentes sean igual
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/03/2023 - 17:37:57
Marga Fons, la cual en unas primeras palabras ha dejado claro que su partido viene a ocupar el centro político en el municipio y a serenar los ánimos de la clase política, porque se nota cierta crispación y extremismo

El PI Manacor ha presentado esta tarde a las 17:00 horas en el Claustro de San Vicente Ferrer de Manacor a su número uno a la alcaldía de Manacor Marga Fons, la cual en unas primeras palabras ha dejado claro que su partido viene a ocupar el centro político en el municipio y a serenar los ánimos de la clase política, porque se nota cierta crispación y extremismo, el sentido común debe imperar siempre.

Marga Fons asume la responsabilidad de El Pi con seriedad y rigor, buscará la inclusión de los barrios y núcleos de población y turísticos para que todos los residentes sean igual, fomentará un Plan de Embellecimiento completo, dinamizará el comercio de proximidad y la pequeña empresa, el deporte será importante en su programa. En los próximos días hará pública la candidatura completa y su programa electoral. El Pi aspira a mantener sus 3 regidores e incluso mejorar el resultado actual.

“Volem recuperar el Manacor de sempre, proper a la gent, dinàmic, actiu. Que estigui al costat del comerç de proximitat, de les nostres empreses, de les persones. No podem perdre la identitat com a poble”.

Marga Fons és la candidata d’El Pi a la batlia de Manacor. Fons aposta per recobrar “l’essència” de Manacor i per la reconciliació dels nuclis germans. Marga Fons serà la candidata d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a l’Ajuntament de Manacor. Fons ha rebut el suport dels afiliats i simpatitzants per encapçalar la llista d’El Pi a les pròximes eleccions. “Tenc moltes ganes i molta il·lusió per fer feina pel meu estimat poble. M’acompanya un grup de persones compromeses, feineres i amb ganes de canvi”, ha declarat Fons.

La candidata ha assegurat que fa aquesta passa endavant per recobrar “l’essència” de Manacor i tots els seus nuclis. “Volem recuperar el Manacor de sempre, proper a la gent, dinàmic, actiu. Que estigui al costat del comerç de proximitat, de les nostres empreses, de les persones. No podem perdre la identitat com a poble”.

Així mateix, Fons ha indicat que ho farà des de la “centralitat, moderació i tranquil·litat”, i ha afegit que “durant aquests quatre anys hem constatat com tot sa polititzat molt. Tots els manacorins ens hem de sentir representats en tots i cada un dels àmbits, i ara, consideram que no és així”.

Amb tot, la candidata ha finalitzat la seva intervenció, assenyalant que un dels seus temes prioritaris és la reconciliació dels nuclis germans. “Farem feina tot l’any, durant els quatre anys, per tots i cada un dels nuclis del municipi de Manacor. Perquè tots ells, amb les seves peculiaritats, han d’estar ben dotats i han de tenir el suport de l’Ajuntament sempre no només quan venen eleccions”. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
pedro
crec que en treuràn 2 o 1. Na marga es bona i en damià molt
pedro
pinta magre es pi a manacor, partit desmembrat i sense futur..
Manel
O patatero. No van a sacar ni uno.