Secretaria de comunicació i estratègia política: Josep Franco
Antoni Amengual presenta una candidatura renovada per liderar El Pi al III Congrés de Mallorca el proper 27 de juny i Secretaria de formació: Catalina Riera
President: Antoni Amengual Vicepresident/a 1r: Lina Pons Vicepresident/a 2ª: Antoni Salas Secretari General: Tolo Gili Tresorer: Miquel Porquer Secretaria de coordinació i implantació: Gori Ferrà.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/05/2020 - 06:31:00
L'advocat ha explicat també que la seva candidatura, "té per objectiu cohesionar internament al formació i a partir d'un anàlisi realista, un replantejament intern i una nova visió externa, adaptar-se als canvis importants.

Antoni Amengual presenta una candidatura renovada per liderar El Pi. El conseller insular ha incorporat gent amb experiència política i de gestió en l'àmbit municipal i cares noves per encarar el futur de la formació. L'advocat i conseller insular d'El Pi, Antoni Amengual, ha presentat avui una candidatura renovada per liderar la formació els pròxims anys.

Amengual ha incorporat moltes cares noves al seu equip, conjugant persones amb experiència en l'àmbit municipal i gent jove, per poder encarar amb garanties de regeneració el futur de la formació, que celebrarà el seu III Congrés de Mallorca el proper 27 de juny.

Secretaria d'acció institucional: Neus Serra Secretaria de formació: Catalina Riera Secretaria d'estudis i programes: Sebastià Salas Secretaria de dinamització i igualtat: Leonor Bosch.

El conseller insular ha explicat que ha donat aquesta passa després de mesos de reflexió i "per responsabilitat, lleialtat i compromís amb els meus ideals i amb la meva terra". Segons Amengual, "vull agafar el timó d'aquest projecte 100% d'aquí, per defensar els interessos dels illencs, no em podia quedar a casa assegut al sofà i contemplar com les illes passen a ser una sucursal política dirigida des de Madrid, els meus fills no m'ho perdonarien mai."

Amengual ha puntualitzat que "si els afiliats d'El Pi així ho volen, vull exercir un lideratge cooperatiu." En aquest sentit, ha comentat que "som un més dins un grup d'afiliats que representen a tota la diversitat de la nostra formació i que, en uns moments complicats, hem decidit prendre decisions compromeses i valentes, essent capaços de donar resposta a les més de 32.000 persones que confiaren en el projecte, tots just farà un any."

L'advocat ha explicat també que la seva candidatura, "té per objectiu cohesionar internament al formació i a partir d'un anàlisi realista, un replantejament intern i una nova visió externa, adaptar-se als canvis importants que s'han produït en el paisatge polític, social i econòmic".

Segons el conseller insular, "hem de fer feina de present amb una mirada cap al futur perquè les illes tinguin una força política pròpia, amb pes dins el conjunt de l'Estat, que lluiti per disposar d'instruments d'autogovern per garantir i diversificar el teixit econòmic, per assegurar la qualitat de vida dels balears, perquè s'inverteixi més i millor en sanitat, en educació i en assistència social, i, finalment, que la nostra llengua i cultura, continuïn definint la nostra personalitat com a poble".

Càrrecs de la candidatura a l'executiva de Mallorca

President: Antoni Amengual

Vicepresident/a 1r: Lina Pons

Vicepresident/a 2ª: Antoni Salas

Secretari General: Tolo Gili

Tresorer: Miquel Porquer

Secretaria de coordinació i implantació: Gori Ferrà

Secretaria de comunicació i estratègia política: Josep Franco

Secretaria d'acció institucional: Neus Serra

Secretaria de formació: Catalina Riera

Secretaria d'estudis i programes: Sebastià Salas

Secretaria de dinamització i igualtat: Leonor Bosch.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado