Felanitx
L’Ajuntament de Felanitx reuneix la Comissió d’Igualtat
Tots els sectors implicats treballaran per a una constant coordinació, especialment durant les festes.
felanitx.org 25/04/2024 - 15:17:24

L’Ajuntament de Felanitx reuneix la Comissió d’Igualtat

Tots els sectors implicats treballaran per a una constant coordinació, especialment durant les festes

L'Ajuntament de Felanitx ha celebrat una reunió de la Comissió d'Igualtat. En ella, i liderada pels Serveis Socials de l'Ajuntament s'hi han reunit tots els sectors implicats agafant des de diferents regidories, la Policia Local, o les entitats del municipi.

Durant la trobada, explica la regidora de Serveis Socials, Marina Obrador, que "s'han posat damunt la taula les preocupacions per la violència de gènere, però a la vegada volem agrair la implicació i la gran feina que fan les entitats i els serveis municipals implicats". "S'ha constatat -diu Obrador- que hem pogut constatar que tots anam treballant en el mateix sentit i això fa que anem per bon camí per arribar al mateix punt, la prevenció d'aquestes situacions".

La feina per la Igualtat també abraça moltes àrees, ja que és una feina molt transversal, cultura, esports, joventut, educació, Policia Local, festes, entitats... Obrador explica que la Comissió ha servit per conèixer el parer de tots els participants i assenyala que "vull agrair les aportacions i idees que han posat damunt la taula per posar en marxa nous protocols d'intervenció, actuació i anar millorant, especialment en l'àmbit de les festes. Aquest espai, el de les festes, serà un dels puntals on treballarem amb més insistència i amb constant coordinació per actuar de manera conjunta en cas d'alguna incidència de violència de gènere i donar seguretat i protecció a la víctima".

 

Reciente
Visto
Comentado