La intenció d’aquesta reunió era parlar del trànsit rodat a la plaça
CARTA OBERTA AL POBLE DE MANACOR I, EN CONCRET, AL GOVERN MUNICIPAL REPRESENTAT PEL BATLE MIQUEL OLIVER.
Tornant a la plaça, pensam que el projecte de reforma integral que Núria Hinojosa i Maria Antònia Truyols varen compartir amb nosaltres abans de l’inici de les obres era fantàstic i positiu per tothom
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/11/2023 - 09:44:00
Aquesta i només aquesta ha estat la única reunió que els comerciants de la plaça des Cos hem tengut amb el regidor de Mobilitat, Mateu Marcé, i aquest va ser l’únic moment que es va parlar de la problemàtica

CARTA OBERTA AL POBLE DE MANACOR I, EN CONCRET, AL GOVERN MUNICIPAL REPRESENTAT PEL BATLE MIQUEL OLIVER. Davant els fets ocorreguts aquests dies i després d’un any des de que se varen anunciar les obres de reforma integral de la plaça des Cos, els comerciants que hi tenim els nostres portals oberts des de fa molts d’anys, ens veim amb l’obligació d’explicar públicament què ha passat aquests darrers mesos i com ens hem sentit tractats per les persones que estan al capdavant del nostre Ajuntament.

Les obres de la plaça han estat molt dures, però és cert que els maldecaps han valgut la pena perquè ha quedat una plaça molt guapa. Com sabeu, una vegada acabades les obres i des de principis de juny, aquest espai va quedat tancat al trànsit de vehicles. L’excusa era que les obres encara no havien finalitzat, quan tothom podia veure que ja no hi quedava cap operari.

Per altra banda, respecte a la ubicació del mercat del dilluns, volem dir molt clar que no hem tengut cap reunió formal amb la regidora de Comerç, Paula Asegurado, i tampoc hem fet cap petició per canviar

Així vàrem passar tot l’estiu, sense explicacions per part de l’Ajuntament. Per part nostra, ens intentàrem posar en contacte amb el nou equip de govern abans de les festes de Sant Jaume, també a l’agost i finalment aconseguirem una reunió amb ells el passat 14 de setembre.

La intenció d’aquesta reunió era parlar del trànsit rodat a la plaça, d’allò que faltava per acabar, del motiu pel qual encara no estava recepcionada l’obra, però no aconseguirem res. No ens donaren en cap moment una resposta clara i aprofitaren aquest encontre per parlar d’altres temes menors que no tenien res a veure amb el vertader motiu de la convocatòria, com per exemple el problema dels tudons o les futures campanyes comercials.

Aquesta i només aquesta ha estat la única reunió que els comerciants de la plaça des Cos hem tengut amb el regidor de Mobilitat, Mateu Marcé, i aquest va ser l’únic moment que es va parlar de la problemàtica dels aparcaments. I volem dir ben clar que mai hem fer arribar al govern municipal cap proposta sobre aquesta problemàtica.

Per altra banda, respecte a la ubicació del mercat del dilluns, volem dir molt clar que no hem tengut cap reunió formal amb la regidora de Comerç, Paula Asegurado, i tampoc hem fet cap petició per canviar l’organització del mercat. Que quedi per escrit que si algú ha decidit que el mercat del dilluns ha de tornar a la ubicació original, ha estat decisió única i exclusiva d’Asegurado i de l’equip de govern.

Tornant a la plaça, pensam que el projecte de reforma integral que Núria Hinojosa i Maria Antònia Truyols varen compartir amb nosaltres abans de l’inici de les obres era fantàstic i positiu per tothom: pels negocis, pels vianants, per la gent que ve de fora poble a comprar i per la mobilitat de Manacor. Hi havia lloc per tothom. Per això no entenem que aquest nou equip de govern no ho hagi sabut veure ni apreciar i hagi canviat d’opinió sense consultar res a ningú.

Per acabar, després de les formes i la humanitat demostrada, volem agrair públicament a l’equip de govern la transparència i predisposició mostrada cap a nosaltres, posant la veritat i les bones intencions sempre per davant i mirant, com ha de ser, pels interessos del petit comerç manacorí.

Merceria Ca Na Verda, Nice, Casual, Abiti, Halcón Viajes, Opticalia, MUSK, Mi Vapeo.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Toni
Mal govern tenim i mala oposició!!!
MAS
Des del principi els comerciants han criticat fortament la gestió de s'actual equip de govern en relació a d'obertura al tràfic de sa pl. Cos, diguent: que les havia afectat moltíssim, falta de respecte cap a ells, falta de transparència...etc. Despres de veure sa moció des PP en és Ple i veure d'imposició des batle, aprofitant una interpretació seva, on no volia que sortís endavant si no era així com ell volia, o sigui opertura al trànsit accedint pel carrer paral·lel a pl. Cos i no pel c. Amargura, que es el que volem sa gran majoria de Manacorins i van els comerciants i redacten una carta d'AGRAÏMENT? Increïble, subrealista! Segurament, prest sa tornaran queixar, ja que els calaixos estaran iguals d'aixuts.
Manuel Rosas Serra
Sin comentarios