Maria Magdalena Gelabert Miró nació en Manacor en el año 1964.
El día 29 de mayo Maria Magdalena Gelabert Miró doctora en literatura catalana nos ofrecerá una charla sobre la historia de la lengua
Además, el mismo año ganó el Premio Antoni Maria Alcover d'Assaig por la obra 'La dona a les Rondalles Mallorquines, un estudio de la figura femenina dentro de la gran obra de Antoni M. Alcover'.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2023 - 08:57:06
Es filóloga y escritora. Fue directora de la Institución Pública Antoni M. Alcover. Es una gran conocedora y admiradora a la vez de la vida y la obra de Mossèn Alcover, de quien ha escrito diversos estudios

BREVE HISTORIA DE LA LENGUA CATALANA. El lunes que viene, 29 de mayo, a las 20:00 horas en la Sala La Formal de Manacor, Maria Magdalena Gelabert, doctora en lengua y literatura catalana, nos ofrecerá una charla sobre la historia de la lengua catalana. Maria Magdalena Gelabert Miró nació en Manacor en el año 1964.

Es filóloga y escritora. Fue directora de la Institución Pública Antoni M. Alcover. Es una gran conocedora y admiradora a la vez de la vida y la obra de Mossèn Alcover, de quien ha escrito diversos estudios y publicaciones. Es también a especialista en cultura popular. Actualmente, ejerce de profesora de catalán en el Instituto de Enseñanza Secundaria Mossèn Alcover, de Manacor.

En 2017, le concedieron el Premio 31 de Diciembre por la difusión de la lengua catalana. En 2018, recibió el Premio Mallorca de ensayo por la obra 'Antoni Maria Alcover i les Dones'.

En 2017, le concedieron el Premio 31 de Diciembre por la difusión de la lengua catalana. En 2018, recibió el Premio Mallorca de ensayo por la obra 'Antoni Maria Alcover i les Dones'. Además, el mismo año ganó el Premio Antoni Maria Alcover d'Assaig por la obra 'La dona a les Rondalles Mallorquines, un estudio de la figura femenina dentro de la gran obra de Antoni M. Alcover'.

Obra Cultural Balear de Manacor del lunes de la semana que viene, 29 de mayo, a las 20:00 de la tarde, en la sala La Fornal, de Manacor. DIÁLOGO, HECHOS Y PALABRAS COMPARTIDAS. El próximo lunes, 29 de mayo, el profesor y escritor Manel Santana nos presentará la reedición de la 'Breve Historia de la Lengua Catalana', en conversación con su autora, Maria Magdalena Gelabert, doctora en lengua y literatura catalanas 

BREU HISTÒRIA DE LA LLENGUA CATALANA. Dilluns qui ve, 29 de maig, Na Maria Magdalena Gelabert, doctora en llengua i literatura catalanes, ens oferirà una xerrada sobre l'història de la llengua catalana. Na Maria Magdalena Gelabert-Miró va néixer a Manacor l'any 1964.

És filòloga i escriptora. Fou directora de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. És una gran coneixedora i admiradora alhora de la vida i l'obra de Mossèn Alcover, de qui ha escrits diversos estudis i publicacions. És també a especialista en cultura popular. Actualment, exerceix de professora de català a l’Institut d’Ensenyament Secundari Mossèn Alcover, de Manacor.

El 2017, li concediren el Premi 31 de Desembre per la difusió de la llengua. El 2018, va rebre el Premi Mallorca d’assaig per l’obra ‘Antoni Maria Alcover i les Dones’. A més, el mateix any va guanyar el Premi Antoni Maria Alcover d’Assaig per l’obra ‘La dona a les Rondalles Mallorquines, un estudi de la figura femenina dins la gran obra d'Antoni M. Alcover’. 

Obra Cultural Balear de Manacor de dilluns de la setmana qui ve, 29 de maig, a les 20:00 del vespre, a la sala La Fornal, de Manacor. DIÀLEG, FETS I PARAULES COMPARTIDES. Dilluns qui ve, 29 de maig, el professor i escriptor Manel Santana ens presentarà la reedició de la 'Breu Història de la Llengua Catalana', en conversa amb la seva autora, Na Maria Magdalena Gelabert, doctora en llengua i literatura catalanes

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Redacción.
29 de mayo, a las 20:00 horas en la Sala La Formal de Manacor
toñi
Pero no diu on es la xerrada??
pere
me pareix que fa feina en es registre de urbanisme