300 jugadores i jugadors i una escoleta amb més de 50 infants.
3 de febrer el Bàsquet Manacor va celebrar la presentació oficial de la temporada 22-23 els 25 equips federats i els nins i les nines de l’Escoleta
22-23. Els 25 equips federats i els nins i les nines de l’Escoleta varen rebre un sentit homenatge de les més de 450 persones, entre familiars i aficionats, que ompliren de gom a gom el pavelló de La Salle.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/02/2023 - 04:41:00
Una vegada realitzada la presentació i després dels parlaments del regidor d’esports de Manacor, el señor Artur Aguiló, del batle de Manacor, el señor Miquel Oliver i del nostre president, en Xisco Miró

GRAN PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Divendres dia 3 de febrer el Club Bàsquet Manacor va celebrar la presentació oficial de la temporada 22-23. Els 25 equips federats i els nins i les nines de l’Escoleta varen rebre un sentit homenatge de les més de 450 persones, entre familiars i aficionats, que ompliren de gom a gom el pavelló de La Salle.

El nostre Club va mostrar un any més que és un referent esportiu i educatiu de la nostra comarca, comptant amb un total de 12 equips femenins i 13 equips masculins des de la categoria d’iniciació a la categoria sènior per un total de més de 300 jugadores i jugadors i una escoleta amb més de 50 infants.

Club va mostrar un any més que és un referent esportiu i educatiu de la nostra comarca, comptant amb un total de 12 equips femenins i 13 equips masculins des de la categoria d’iniciació a la categoria sènior

Una vegada realitzada la presentació i després dels parlaments del regidor d’esports de Manacor, el señor Artur Aguiló, del batle de Manacor, el señor Miquel Oliver i del nostre president, en Xisco Miró, tots els jugadors i jugadores del Club i les famílies i el públic asssistent varen poder gaudir d’una xocolatada amb ensaïmades del Forn Ca’n Tòfol i del Forn ca n’Amer. Des d’aquí volem agrair a totes les persones que feren posssible que la presentació fos un gran èxit organitzatiu i de participació.

SIS JUGADORES I CINC JUGADORS MINIS DEL NOSTRE CLUB PARTICIPAREN AL VI TORNEIG HIPOTELS ILLES DE BÀSQUET. Na Martina Vallespir, na Silvia Lorenzo, na Martina Suasi, na Camila Lindlbauer, na Victoria Llabrés, na Neus Femenias, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Júnior Alonso, en Rafa Servera i n’Adrià Brunet varen participar a la sisena edició del torneig Hipotels Illes de Bàsquet formant part dels diferents combinats balears en categoria mini.

Va ser un cap de setmana ple d’emocions i d’experiències molt positives de formació, aprenentatge i convivència. D’altra banda, cal també destacar que en David Cànoves, entrenador del mini femení Innovatec Security, va formar part del cos tècnic dels combinats masculins. Enhorabona a totes i a tots els participants.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado