S’ha de destacar que en Javi Reche, professor del Club Dojo Muratore
Nou 6t DAN en el Dojo Muratore Manacor el passat 28 de gener es va realitzar al Poliesportiu del Centre de Tecnificació de les Illes Balears una nova Aula de Formació Permanent
L’Aula fou impartida pel Jutge de Katas Continental, Guillem Puigserver, professor del Dojo Muratore i 7m DAN i Llorenç Gayà, professor del Dojo Muratore i 5t DAN.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/02/2023 - 06:36:00
Així en el Dojo Muratore és l’únic club de Balears que compte amb un 8è DAN, Ponç Gelabert; un 7m DAN, Guiem Puigserver i 3 6è, Juana Puigserver, Dani Domínguez i Javi Reche.

Nou 6t DAN en el Dojo Muratore. El passat 28 de gener es va realitzar al Poliesportiu del Centre de Tecnificació de les Illes Balears una nova Aula de Formació Permanent. Aquestes Aules son una eina perquè els alumnes i aspirants a examinar-se d’un grau puguin millorar el seu nivell tècnic.

Son una aposta de l’Escola Federativa Autonòmica i es treballen tant els conceptes tècnics de les Katas com les tècniques de dret i terra que conformen els exàmens de grau. Es treballen des de el 1r DAN (Cinturó Negre) fins al 6t DAN (Cinturó Blanc-Vermell).

24 assistents, la majoria dels quals eren de Mallorca, encara que hi va haver representació de Eivissa i Menorca. Del club varen participar en Javi Reche, en Pep Bordal i en Pep Lluís Gallardo.

L’Aula fou impartida pel Jutge de Katas Continental, Guillem Puigserver, professor del Dojo Muratore i 7m DAN i Llorenç Gayà, professor del Dojo Muratore i 5t DAN. L’assistència al curs va ser àmplia amb 24 assistents, la majoria dels quals eren de Mallorca, encara que hi va haver representació de Eivissa i Menorca. Del club varen participar en Javi Reche, en Pep Bordal i en Pep Lluís Gallardo.

S’ha de destacar que en Javi Reche, professor del Club Dojo Muratore a les classes de Porto Cristo, va poder obtenir el 6t DAN. Grau que li permet ostentar el cinturó Blanc-i-Vermell, considerant-se alt grau. Així en el Dojo Muratore és l’únic club de Balears que compte amb un 8è DAN, Ponç Gelabert; un 7m DAN, Guiem Puigserver i 3 6è, Juana Puigserver, Dani Domínguez i Javi Reche.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado