La pintora ha guanyat ja molts de premis de certàmens de pintura.
4 de febrer a les 19h la pintora Aina Galmés Roig ( Sant Llorenç, 1987) inaugurarà a S’Agrícola la exposició «Imaginació», i 3 de febrer a les 20h conferència de Antoni Cànovas
Antoni Cànovas resideix a Son Servera, encara que no ha perdut les seves arrels manacorines i ha estat durant més de trenta anys professor d’autoescola i director de formació vial, fet que li ha permès ensenyar a conduir
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/01/2023 - 09:53:08
Aina Galmés va guanyar fa uns anys el certamen de pintura jove que organitza anualment la nostra entitat i ara vista la seva evolució se li ha oferit fer una exposició individual on l’artista exposarà la seva obra més recent.

CONFERÈNCIA D’ANTONI CÀNOVAS A S’AGRÍCOLA. El proper divendres dia 3 de febrer a les 20 hores l’especialista en educació vial Antoni Cànovas oferirà al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola una conferència titulada «Seguretat vial i mobilitat de present i futur». Presentarà el conferenciant Antoni Nadal, exentrenador de Rafel Nadal.

El conferenciant és un vertader expert en seguretat vial i ens oferirà sens dubte una relació de fets que són perillosos quan circulam ja sigui a peu o amb un vehicle. També parlarà dels problemes de mobilitat actuals a la nostra comarca i comentarà com, al seu parer, `s’haurien de tractar en un futur proper.

Aquests últims anys ha destacat també en la vessant empresarial ja que és propietari, conjuntament amb un fill seu, d’una xarxa de llocs de renovació de carnets de conduir. El seus coneixements sobre seguretat vial

Antoni Cànovas resideix a Son Servera, encara que no ha perdut les seves arrels manacorines i ha estat durant més de trenta anys professor d’autoescola i director de formació vial, fet que li ha permès ensenyar a conduir a més de tres mil persones de la comarca.

A part d’aquesta tasca professional, no ha defugit assumir responsabilitats de gestió tant en l’àmbit privat com en el públic, així ha estat president de les autoescoles de Balears i regidor en diverses etapes a l’ajuntament de Son Servera on ha desenvolupat múltiples tasques entre elles la regidoria de policia i mobilitat.

Aquests últims anys ha destacat també en la vessant empresarial ja que és propietari, conjuntament amb un fill seu, d’una xarxa de llocs de renovació de carnets de conduir. El seus coneixements sobre seguretat vial l’han duit a ser un habitual de diversos mitjans de comunicació com cadenes de televisió, emissores de ràdio i també premsa escrita.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’AINA GALMÉS A S’AGRÍCOLA. El pròxim dissabte dia 4 de febrer a les 19 hores la pintora Aina Galmés Roig ( Sant Llorenç, 1987) inaugurarà a l’Associació Cultural S’Agrícola una exposició titulada «Imaginació».

Aina Galmés va guanyar fa uns anys el certamen de pintura jove que organitza anualment la nostra entitat i ara vista la seva evolució se li ha oferit fer una exposició individual on l’artista exposarà la seva obra més recent.

La pintora ha guanyat ja molts de premis de certàmens de pintura. Sempre li ha entusiasmat pintar ja que des de molt petita sempre que li donaven un paper i un llapis era feliç. Va participar per primera vegada en una exposició col·lectiva en una mostra que va organitzar el seu col·legi.

Aina viu en contacte amb les seves emocions que expressa en un llenç. La seva pintura és naïf i infantilitzada; li agraden els colors alegres i vius i ha pintat en diversos estils com el puntillisme, l’aquarel·la, l’acrílic i l’oli. Des d’aquest espai els convidam a la inauguració a la qual hi haurà també un petit refrigeri. L’exposició podrà ser visitada fins el proper 25 d’aquest mateix mes. Ana Mascaró, assessora cultural, i fotografías Joan Servera Cabrer de Imatges.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado