L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un cicle de Cinema a la Fresca
El cinema a la fresca torna aquest agost a Inca les projeccions es realitzaran els dies 11, 18 i 25 d’agost, a les 21.30 hores en la plaça de toros
Finalment, el cicle es tancarà, dia 25 d’agost, amb la projecció de «A todo tren. Destino Asturias» amb Inca Viva com a entitat beneficiària. Totes les pel·lícules es projectaran a les 21.30 hores, en la plaça de Toros d’Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/08/2022 - 10:04:00
L’acte ha comptat també amb l'assistència de representants de les associacions beneficiàries, les quals són Associació Espanyola contra el Càncer, Inca Solidària i Inca Viva.

El cinema a la fresca torna aquest agost a Inca. Les projeccions es realitzaran els dies 11, 18 i 25 d’agost, a les 21.30 hores en la plaça de toros. La iniciativa és solidària i cada setmana es convida a fer una aportació en benefici d’una ONG de la capital del Raiguer.

L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un cicle de Cinema a la Fresca pel mes d’agost amb una àmplia varietat de pel·lícules per a tots els públics. La plaça de toros serà, de nou, escenari de les projeccions, que es realitzaran durant els darrers 3 dijous del mes. Enguany, es manté el caràcter solidari de la iniciativa i es proposa una aportació d’1 euro per entrada, que es destinarà cada setmana a una entitat diferent.

La recaptació, aquest primer dia, anirà destinada a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Després, el 18 d’agost serà el torn del film «Aves de presa y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn»

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero han estat els responsables de presentar la programació de cinema a la fresca per les pròximes setmanes. L’acte ha comptat també amb l'assistència de representants de les associacions beneficiàries, les quals són Associació Espanyola contra el Càncer, Inca Solidària i Inca Viva.

Així doncs, el pròxim 11 d’agost, es dóna el sus al cicle de Cinema a la Fresca amb la pel·lícula infantil «Raya i l'últim drac». La recaptació, aquest primer dia, anirà destinada a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Després, el 18 d’agost serà el torn del film «Aves de presa y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn», que serà a benefici d’Inca Solidària.

Finalment, el cicle es tancarà, dia 25 d’agost, amb la projecció de «A todo tren. Destino Asturias» amb Inca Viva com a entitat beneficiària. Totes les pel·lícules es projectaran a les 21.30 hores, en la plaça de Toros d’Inca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado