Podran tenir les barres a l'exterior fins les 22h
L'Ajuntament de Felanitx ha presentat les mesures de seguretat i les normes que es duran a terme per pacificar la convivència entre residents i persones que vulguin celebrar al carrer la festa de 28 d'agost
El regidor de festes, Pedro Acosta «Anticipam la verbena al parc a les 20h, normalment s'inicien a les 23h. Volem traslladar la gent cap al recinte per tenir-ho controlat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/08/2022 - 10:05:00
L'Ajuntament de Felanitx no autoritzarà actuacions musicals ni concerts a la via pública. Això no vol dir que dins els locals no es pugui fer si l'activitat dels mateixos està donada d'alta. Els establiments i locals

Felanitx recupera la festa de dia de Sant Agustí amb mesures pel botellot. L'Ajuntament de Felanitx ha presentat aquest dimarts les mesures de seguretat i les normes que es duran a terme per pacificar la convivència entre residents i persones que vulguin celebrar al carrer la festa de dia 28 d'agost, dia de festa grossa de Sant Agustí. Així mateix, també s'ha informat de les activitats que podran dur a terme els bars i locals d'oci. No s'autoritzarà cap concert ni actuació musical a la via pública i es perseguirà la botellada.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha dit «prenem les mesures perquè el botellot no sigui un protagonista actiu el dia de Sant Agustí. La idea és no autoritzar concerts a la via pública. Els bars podran obrir i tenir música ambient, tindran una barra per servir als clients amb una data de tancament a les 22h.» Monserrat ha afegit «l'ajuntament assumirà la tasca de tancar el municipi i posar els recursos municipals per evitar el màxim les aglomeracions de botellot i que després suposen un sobrecost de neteja al municipi.»

Així mateix, també s'ha informat de les activitats que podran dur a terme els bars i locals d'oci. No s'autoritzarà cap concert ni actuació musical a la via pública i es perseguirà la botellada.

El regidor de festes, Pedro Acosta «Anticipam la verbena al parc a les 20h, normalment s'inicien a les 23h. Volem traslladar la gent cap al recinte per tenir-ho controlat. Hi haurà banys portàtils per evitar perjudicis de brutor als ciutadans»

Per part seva el regidor de seguretat ciutadana, Sebastià Adrover ha manifestat «tindrem la disposició de tots els efectius, un total de 25 de Felanitx. S'ha sol·licitat als ajuntaments dels voltants la col·laboració així com protecció civil. Comptarem amb el reforç de la guàrdia civil. La policia local controlarà les entrades del poble perquè la gent no pugui entrar beguda i evitar el botellot.»

L'Ajuntament de Felanitx no autoritzarà actuacions musicals ni concerts a la via pública. Això no vol dir que dins els locals no es pugui fer si l'activitat dels mateixos està donada d'alta. Els establiments i locals podran muntar una barra a l'exterior si així ho han sol·licitat prèviament. La barra haurà d'ocupar exclusivament la seva façana amb un màxim de 10 metres lineals. Podran tenir les barres a l'exterior fins les 22h

L'Ajuntament dispensarà tassons reutilitzables a tots els locals i establiments que demanin autorització. L'objectiu és reduir residus i contribuir amb el medi ambient. Es distribuiran banys portàtils, així mateix els locals que sol·licitin barra a l'exterior hauran de reforçar el seu servei de bany. Els autobusos i vehicles particulars tindran dos aparcaments, un al carrer de Campos i altra a l'esplanada del camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado