Aquest diumenge, a les 11 h, la Banda de Música Municipal
Diumenge, a les 11 h, la Banda de Música Municipal oferirà un tast de música tradicional a Santa Maria de sa Coma; Fira Internacional de Turisme FITUR; CEIP Mestre Guillem Galmés
A més, també ha realitzat la presentació del Campionat d'Espanya de Ciclisme a Mallorca en carretera, el qual es durà a terme durant el mes de juny a la mateixa localitat costanera del municipi.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/01/2022 - 03:47:00
El repertori estarà compost per les peces tradicionals santantonieres. Així, i ja que enguany no hem pogut celebrar les tradicionals beneïdes, podrem gaudir almenys de la música popular típica

Aquest diumenge, a les 11 h, la Banda de Música Municipal oferirà un tast de música tradicional mallorquina defora de l'església de Santa Maria de sa Coma. El repertori estarà compost per les peces tradicionals santantonieres. Així, i ja que enguany no hem pogut celebrar les tradicionals beneïdes, podrem gaudir almenys de la música popular típica d'aquesta festivitat.

El Consorci de Turisme de Cala Millor, format per l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, l'Ajuntament de Son Servera i l'Associació Hotelera de Cala Millor, es troba present en un dels més de 7.000 expositors de la Fira Internacional de Turisme FITUR, la qual es va inaugurar ahir i es trobarà activa fins al pròxim 23 de gener.

L'horari de visita serà el següent: Cada matí de 10 a 14 h. Dimarts i dijous també de 16 a 18 h. Us animam a visitar aquesta exposició per veure el treball de tots els nins i nines implicats en el projecte

La paradeta de Cala Millor, que s'integra dintre de l'estand de les Illes Balears, mostra el seu patrimoni cultural, històric i natural. A més, també ha realitzat la presentació del Campionat d'Espanya de Ciclisme a Mallorca en carretera, el qual es durà a terme durant el mes de juny a la mateixa localitat costanera del municipi.

 

L'alumnat del CEIP Mestre Guillem Galmés ha estat treballant de forma transversal accions de sensibilització 25-N durant el transcurs d'aquest curs escolar. I volen compartir aquesta meravellosa tasca amb tothtom! Per això, a partir del 31 de gener i fins al 4 de febrer, podreu gaudir d'aquesta exposició a la Sala Principal de l'Espai 36.

L'horari de visita serà el següent: Cada matí de 10 a 14 h. Dimarts i dijous també de 16 a 18 h. Us animam a visitar aquesta exposició per veure el treball de tots els nins i nines implicats en el projecte i també per reivindicar l'eliminació de qualsevol mena de violència damunt les dones.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado