L’Ajuntament d’Inca signa l’acord amb Endesa per l’expropiació dels terrenys
L’Ajuntament d’Inca i Endesa Balears han signat l’acord d’expropiació dels terrenys ubicats al carrer Artà núm. 11, espai conegut com l’antic solar de GESA, ascendeix a 712.087 euros
Els terrenys expropiats, amb la classificació de sòl urbà i qualificació d’espai lliure públic (zona verda), disposen d’una superfície de 5.164,42 m². L’import de l’expropiació ascendeix a 712.087 euros.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/11/2021 - 04:44:00
Amb l’expropiació d’aquests terrenys, catalogats com a espai públic lliure, donam una passa definitiva per a la creació d’una nova plaça de referència per a tots els inquers i inqueres. La nostra finalitat és contribuir a esponjar

L’Ajuntament d’Inca signa l’acord amb Endesa per l’expropiació dels terrenys de l'antic solar de GESA. L’Ajuntament d’Inca i Endesa Balears han signat l’acord d’expropiació dels terrenys ubicats al carrer Artà núm. 11, espai conegut com l’antic solar de GESA. L’acte de rúbrica ha estat presidit pel Batle, Virgilio Moreno, i el director general de la companyia, Martí Ribas.

«Amb l’expropiació d’aquests terrenys, catalogats com a espai públic lliure, donam una passa definitiva per a la creació d’una nova plaça de referència per a tots els inquers i inqueres. La nostra finalitat és contribuir a esponjar la trama urbana i impulsar una connexió més fluida, visual i física, amb el centre de la ciutat», explica Moreno.

Artà i a la plaça Mallorca. L’Objectiu del projecte és donar continuïtat a aquest espai de referència dins la ciutat, ampliar les zones públiques i millorar la connexió d’aquesta zona amb el centre de la ciutat.

Per la seva banda, Ribas destaca que «L’arrelament, la tradició i la relació històrica d’Endesa amb la ciutat d’Inca, ha format sempre part del nostre ADN. amb aquest acord volem seguir formant part del desenvolupament sostenible de la ciutat per avançar junts com hem fet fins ara.»

Així doncs, ara que ja s’ha signat l’expropiació, l’Ajuntament d’Inca iniciarà els tràmits per promoure la creació d’un espai lliure a l’antic solar de GESA amb connexió directa al carrer Artà i a la plaça Mallorca. L’Objectiu del projecte és donar continuïtat a aquest espai de referència dins la ciutat, ampliar les zones públiques i millorar la connexió d’aquesta zona amb el centre de la ciutat.

Els terrenys expropiats, amb la classificació de sòl urbà i qualificació d’espai lliure públic (zona verda), disposen d’una superfície de 5.164,42 m². L’import de l’expropiació ascendeix a 712.087 euros.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado