ADVOCATS JOAN PICÓ davant el Montuïri, el gran partit
Manacor: Na Caterina, na Mireia i n’Adrián han sigut seleccionats per formar part dels grups de seguiment mini de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears
Els nins dirigits per en Dino Gelabert iniciaren amb molt bon peu la lliga mini especial i venceren per un clar 95 a 44 dins la pista dels companys de Son Servera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/05/2021 - 04:58:00
Tots tres tindran la possibilitat d’entrenar amb els millors jugadors i les millors jugadores de mini bàsquet de la nostra illa. Una gran oportunitat per a seguir aprenent i disfrutant del nostre esport

NA MIREIA TOUS, NA CATERINA VILLALONGA I N’ADRIÁN VALBAS, CONVOCATS PER A LES PRESELECCIONS BALEARS DE MINI BÀSQUET. Na Caterina, na Mireia i n’Adrián han sigut seleccionats per formar part dels grups de seguiment mini de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. Tots tres tindran la possibilitat d’entrenar amb els millors jugadors i les millors jugadores de mini bàsquet de la nostra illa. Una gran oportunitat per a seguir aprenent i disfrutant del nostre esport

D’atra banda, en Joanma Bernabé i en Sergi Nieto, entrenadors del nostre Club, formaran part de cos tècnic en la secció mini masculina i na Marina Pascual, entrenadora del nostre Club, formarà part de la secció mini femenina. Enhorabona a tots tres per la seva gran tasca en el bàsquet de formació.

D’atra banda, en Joanma Bernabé i en Sergi Nieto, entrenadors del nostre Club, formaran part de cos tècnic en la secció mini masculina i na Marina Pascual, entrenadora del nostre Club, formarà part de la secció mini femenina.

ELS CADETS C POCOVÍ DISSENY D’INTERIOR SEGUEIXEN EN LA LLUITA PER ENTRAR AL CAMPIONAT DE BALEARS. Els cadets de categoria especial segueixen una jornada més liderant el seu grup gràcies a la victòria a casa davant l’Àgora Portals. D’aquesta manera segueixen amb una bona dinàmica i amb possibilitats de competir al màxim per entrar al Campionat de Balears de la categoria.

Per la seva banda els infantils de lliga especial CREUERS ILLA BALEAR lluitaren fins la darrera jornada per entrar al Campionat de Balears però la derrota davant el líder La Salle no feu possible acabar la jornada en la possició que donava plaça al campionat. Tot i això la temporada de l’equip és sensacional i encara queden partits per disputar en una segona fase que de ben segur serà emocionant i competida.

MOLT BON DEBUT DELS MINIS OPTICALIA MANACOR A LA LLIGA ESPECIAL DE MINIBÀSQUET. Els nins dirigits per en Dino Gelabert iniciaren amb molt bon peu la lliga mini especial i venceren per un clar 95 a 44 dins la pista dels companys de Son Servera. Fou el primer partit dels nostres minis després de més d’un any a on pogueren mostrar unes ganes increibles de jugar i disfrutar!

De la resta de la jornada destacar la victòria de les minis ABBACINO davant el CB Campos, la victòria de l’infantil femení ADVOCATS JOAN PICÓ davant el Montuïri, el gran partit i la victòria dels cadets AUTOCARES TRAMUNTANA davant Sa Pobla i dels cadets CRONOMOTOR davant el Capdepera.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado