Moviment Alberg de Manacor 2020 (10). Les actuals circumstàncies dificulten encara
Les actuals circumstàncies dificulten més el moviment habitual d'altes i baixes de l'Alberg de Manacor 3 baixes al centre durant el mes d’octubre una dona jove de nacionalitat espanyola es va acollir per a nou ingrés
Així la mitjana de pernoctes diàries ha estat de 23 amb un total de 711 mensuals, dividides entre 507 a l’Alberg de Manacor i 204 a l’Hotel de Llucmajor. El nombre de racions de berenar, dinar i sopar ha estat de 564.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/11/2020 - 08:20:00
Com es va informar a aquest blog dies passats, la darrera setmana del mes tots els usuaris varen esser confinats a un hotel de l’Arenal de Llucmajor per un període de deu dies, debut a que un d’ells, víctima de la pandèmia.

Moviment Alberg de Manacor 2020 (10). Les actuals circumstàncies dificulten encara més el moviment habitual d'altes i baixes de l'Alberg de Manacor . Si bé hi va haver tres baixes al centre durant el mes d’octubre passat, no més una dona jove de nacionalitat espanyola es va acollir a l’Alberg de Manacor per a nou ingrés.

Com es va informar a aquest blog dies passats, la darrera setmana del mes tots els usuaris varen esser confinats a un hotel de l’Arenal de Llucmajor per un període de deu dies, debut a que un d’ells, víctima de la pandèmia, va donar positiu a la prova pcr. Aquesta incidència feu que l’alberg romangués tancat tots aquest dies sense que tampoc s’hagin pogut donar noves altes, a la espera del retorn dels confinats.

Així la mitjana de pernoctes diàries ha estat de 23 amb un total de 711 mensuals, dividides entre 507 a l’Alberg de Manacor i 204 a l’Hotel de Llucmajor. El nombre de racions de berenar, dinar i sopar ha estat de 564. A dia trenta del mes hi havia 30 persones en la llista d’espera per ingressar a l’Alberg.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado