Nueva derrota del Melchor Mascaró CVM, la 3ª consecutiva y la 2ª en casa
El Voleibol Manacor Melchor Mascaró de 1ª Nacional Femenina pierde el 4º set por un ajustado 23-25 y partido inclinado al Bordils
El cuarto Set fue todo el tiempo muy igualado y parecía que nuestro equipo forzó el tie break del quinto Set. No fué así y el equipo del CV Bordils ganó el Set por un ajustado 23-25.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/11/2020 - 06:20:50
Manacor. Primer Set igualado al principio, hasta que, a mediados del set, el equipo catalán consiguió 5 puntos de ventaja, que supo administrar para ganar el primer Set.

CLUB VOLEIBOL MANACOR NUEVA DERROTA DEL MELCHOR MASCARO CV MANACOR DE 1ª NACIONAL FEMENINA. MELCHOR MASCARO CV MANACOR - CV BORDILS: 1-3 (21-25, 25-22, 19-25, 23-25).

Comentario: Nueva derrota del Melchor Mascaró CVM, la tercera consecutiva y la segunda dentro Manacor. Primer Set igualado al principio, hasta que, a mediados del set, el equipo catalán consiguió 5 puntos de ventaja, que supo administrar para ganar el primer Set.

Nuestro equipo reaccionó al segundo Set, mejorando su juego, y consiguiendo igualar el partido.. El tercer set comenzó con un marcador de 3-1 favorable a nuestro equipo, pero un parcial de 0-11 a favor del equipo visitante.

Nuestro equipo reaccionó al segundo Set, mejorando su juego, y consiguiendo igualar el partido.. El tercer set comenzó con un marcador de 3-1 favorable a nuestro equipo, pero un parcial de 0-11 a favor del equipo visitante, hundió a nuestro equipo que sólo pudo reducir un par de puntos al resultado final del set.

Este domingo, a las 11,30 h, nuestro equipo juega dentro del CV. Hospitalet, con la esperanza de romper esta racha negativa de los 3 últimos partidos.

CLUB VOLEIBOL MANACOR NOVA DERROTA DEL MELCHOR MASCARO CV MANACOR DE 1 NACIONAL FEMENINA MELCHOR MASCARO CV MANACOR – CV BORDILS : 1-3 (21-25, 25-22, 19-25, 23-25 ). Comentari : Nova derrota del Melchor Mascaró CVM, la tercera consecutiva i la segona dins Manacor. Primer Set igualat al principi, fins que, a mitjan Set, l’equip catalá va aconseguir 5 punts de aventatge, que va sabre administrar per guanyar el primer Set.

El nostre equip va reaccionar al segon Set, millorant el seu joc, i aconseguint igualar el partit. El tercer set va començar amb un marcador de 3-1 favorable el nostre equip, pero un parcial de 0-11 a favor de l’equip visitant, va enfonsar al nostre equip que només va poder reduir un parell de punts al resultat final del Set.

El quart Set va anar tot el temps molt igualat i pareixia que el nostre equip forçaría el tie break del cinqué Set. No va esser així i l’equip del CV Bordils va guanyar el Set per un ajustat 23-25. Aquest diumenge, a les 11,30 h, el nostre equip juga dins el CV. Hospitalet, amb l’esperança de rompre aquesta ratxa negativa dels 3 darrers partits.

CANTERA CV. MANACOR

Bons resultats dels equips de la Cantera del Club, amb 6 victories i només 2 derrotes.

Els resultats d,aquests equips son els següents :

1ª Balear Masculina : CV Cor Pitius – Cafe Es Pop CVM : 0-3 (22-25, 16-25, 14-25).

Juvenil Masculi : Llevant Mobiliari CVM : CV Pollensa : 3-0 (25-11, 25-21, 25-15).

Juvenil Femení : Agroilla CVM – CV Soller : 3-0 (25-12, 25-12, 25-10).

Cadet Masculí : CV Muro – Fruits Secs Bonany CVM : 0-3 (15-25, 23-25, 23-25).

Cadet Femení : IONA CVM – CV Bunyola : 2-3 (25-12, 25-22, 20-25, 19-25, 7-15)

Cadet Femení “B” : Sant Josep - Can Garanya CVM : 0-3 (21-25, 15-25, 9-25).

Infantil Femení : Sant Josep – Cafés Samba CVM : 0-3 (9-25, 15-25, 16-25).

Infantil Femení : Electrocor CVM – CV Sagrat Cor : 0-3 (11-25, 11-25, 11-25).

Aquesta setmana, els horaris dels partits que se juguen dins Manacor son els següents :

Cadet Masculí : Frits Secs Bonany CVM – CV Bunyola, dissabte a les 09,00 h.

Infantil Masculí : Caixa Colonya CVM – CV Soller, dissabte a les 11,00 .

Infantil Femení : Cafés Samba CVM - Sant Josep Obrer, dissabte a les a les 13,00 h.

1ª Balear Masculina : Café Es Pop CVM – CV Ciutadella, dissabte a les 16’00 h.

Cadet Femení : Can Garanya CVM – Sant Josep, dissabte a les 18’00 h.