Es calcula que aproximadament s’oferiran unes 600 places entre escoletes
Davant la situació actual, l’Ajuntament d’Inca ha treballat decididament per posar en marxa un ampli programa d’activitats d’estiu, seguint els estrictes protocols de seguretat i higiene
Així doncs, avui comença el termini d’inscripcions per a una nova edició d’Esportiueig, l’escola d’estiu municipal, la qual es durà a terme enguany en el CEIP Ponent i en el CEIP Miquel Duran i Saurina per complir els aforaments màxims.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/06/2020 - 01:48:00
Així, a l’Esportiueig poden apuntar-se els infants d’entre 3 i 12 anys. A més a més, s’ha creat un grup especial per a joves d’entre 13 a 16 anys. El preu de l’escola municipal d’Inca és de 36,19 euros per setmana.

Inca oferirà unes sis-centes places per a activitats d’esport i de lleure durant l’estiu. Davant la situació actual, l’Ajuntament d’Inca ha treballat decididament per posar en marxa un ampli programa d’activitats d’estiu, seguint els estrictes protocols de seguretat i higiene.

Així doncs, avui comença el termini d’inscripcions per a una nova edició d’Esportiueig, l’escola d’estiu municipal, la qual es durà a terme enguany en el CEIP Ponent i en el CEIP Miquel Duran i Saurina per complir els aforaments màxims establerts. Aquesta oferta es complementa amb una variada oferta d’activitats esportives i de lleure que oferiran els clubs esportius, les entitats de lleure i les empreses especialitzades.

En aquests moments de màxima complexitat, hem fet un gran esforç per adaptar les activitats i els espais a la normativa vigent i poder garantir totes les mesures sanitàries.

“En aquests moments de màxima complexitat, hem fet un gran esforç per adaptar les activitats i els espais a la normativa vigent i poder garantir totes les mesures sanitàries. El més important és que els nostres nins i nines puguin gaudir de l’estiu amb la màxima seguretat”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

“L’Esportiueig combina la pràctica esportiva amb la realització d’activitats de lleure, com ara tallers manuals o activitats lúdiques i artístiques. A més, també s’han obert les inscripcions per als cursets de natació d’estiu i les activitats de condicionament físic general”, explica el regidor d’Esports, Sebastià Oriol. Així, a l’Esportiueig poden apuntar-se els infants d’entre 3 i 12 anys. A més a més, s’ha creat un grup especial per a joves d’entre 13 a 16 anys. El preu de l’escola municipal d’Inca és de 36,19 euros per setmana; i s’ofereix també la possibilitat de contractar el servei d’escola matinera i menjador.

De forma paral·lela, el consistori inquer ha treballat conjuntament amb les entitats de lleure i clubs esportius per tal d’ajudar-los en el llançament de les seves activitats d’estiu per tal de poder tenir una oferta variada que respongui a les necessitats de totes les famílies d’Inca. “Hem treballat conjuntament amb les entitats i clubs per tal de poder ampliar l’oferta, garantir les places suficients per a tots els nins i nines d’Inca i presentar un programa conjunt de totes les activitats d’estiu”, explica el regidor de Joventut, Andreu Caballero.

D’aquesta manera, s’ha augmentat considerablement el nombre d’activitats d’oci infantil que es desenvoluparan durant l’estiu a Inca. Es calcula que aproximadament s’oferiran unes 600 places entre escoletes, campus i altres activitats, incloent-hi els programes municipals i les iniciatives privades. Per tant, a més de l’Esportiueig, a Inca es duran a terme altres escoles d’estiu, algunes d’elles focalitzades, per exemple, en música i art. També es realitzaran campus de robòtica, esports, ball o idiomes, entre altres activitats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado