El Consell d'Infants de Manacor és un organisme de participació ciutadana
Manacor ha decidit impulsar un conjunt d'actuacions musicals que es duran a terme aquest diumenge 21 el Dia Mundial de la Música i Un casal de joves i decidir part de les festes el Consell d'Infants
El regidor de Fires, Carles Grimalt, "esperam que la gent s'apropi, sempre amb les mesures de seguretat recomanades, i que retorni al col·lectiu de músics l'alegria que ens han donat durant el confinament".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/06/2020 - 04:33:00
DARRER CONSELL D’INFANTS DEL CURS . Un casal de joves i decidir part de les festes del municipi, les principals reivindicacions del primer Consell virtual. Avui horabaixa s'ha dut a terme el primer Consell d'Infants de Manacor virtual.

MANACOR CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA MÚSICA. Fins a sis grups musicals participaran de la celebració arreu del municipi. L'Ajuntament de Manacor ha decidit impulsar un conjunt d'actuacions musicals que es duran a terme aquest diumenge 21 de juny i que serviran per celebrar el Dia Mundial de la Música. La iniciativa, compartida pels departaments de Cultura i Fires, vol reivindicar la música com a forma de cohesió, de cultura i d'alegria en uns moments difícils. 

El regidor de Fires, Carles Grimalt,Swiss Replica Watches "esperam que la gent s'apropi, sempre amb les mesures de seguretat recomanades, i que retorni al col·lectiu de músics l'alegria que ens han donat durant el confinament". Per la seva banda, el regidor de Cultura, Mateu Marcé, ha volgut destacar la reactivació presencial del món cultural, que ha hagut d’adaptar-se a nous formats per arribar a la gent en temps de confinament. “La cultura no s’atura", ha conclòs.

21 de juny i que serviran per celebrar el Dia Mundial de la Música. La iniciativa, compartida pels departaments de Cultura i Fires, vol reivindicar la música com a forma de cohesió, de cultura i d'alegria.

Els concerts seran els següents: 

Porto Cristo - Passeig de la Sirena 

Marcela Ceorolo 

Son Macià - Plaça de l'Església

Andreu Galmés

S'Illot - Plaça des Mollet

Monxos 

Manacor 

Plaça de sa Bassa - Train of Love

Passeig de na Camel·la - Tom Trovador 

Plaça de Ramon Llull - Alex Maldonado. En tots els casos, les actuacions es duran a terme a les 20.30 h.

DARRER CONSELL D’INFANTS DEL CURS . Un casal de joves i decidir part de les festes del municipi, les principals reivindicacions del primer Consell virtual. Avui horabaixa s'ha dut a terme el primer Consell d'Infants de Manacor virtual. El batle, Miquel Oliver, ha donat la benvinguda al conjunt de representants de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. Aquesta ha servit per recordar l'adaptació i l'esforç que ha hagut de fer la comunitat educativa aquests mesos i recordar les dues finalitats del ple d'avui: presentar propostes i donar l'adéu als representants de 6è de primària, que donaran pas als que ara acaben 4t.

El debat s'ha centrat en les dues propostes principals del Consell, impulsar un casal de joves i decidir part de les festes del municipi. Respecte del casal de joves s'han donat idees molt diverses sobre què hauria d'incloure, des d'una sala d'estudi a una de pintar, passant per un espai a l'aire lliure o sales per acollir associacions. Respecte de les festes també han estat moltes, com establir una carrera solidària, jocs per aprendre la història de la festa o espais d'intercanvi amb nins i nines de la mateixa edat.

Finalment, s'ha anunciat que a finals de mes es durà a terme una trobada més distesa per entregar els diplomes als que el curs vinent ja no seran representants al Consell. El Consell d'Infants de Manacor és un organisme de participació ciutadana amb la finalitat de donar a conèixer a polítics, tècnics i a la ciutadania en general les inquietuds dels més petits i petites.

Un espai on nins i nines poden reflexionar sobre els temes que els afecten directament en relació amb el municipi i on poden expressar les seves propostes, idees, opinions i necessitats. Al Consell hi són representades totes les escoles del municipi amb dues conselleries, una de 5è rolex replica de primària i una de 6è. En total, vint-i-quatre nins i nines.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado