INAUGURADA A S’AGRÍCOLA L’EXPOSICIÓ DE MIQUEL SEGURA
El proper divendres dia 14 de febrer a les 20h tendrà lloc a S’Agrícola la conferència de Juan José Caldés i 15 a les 19h es presentarà el llibre «Meredith i el mar» de l’escriptora mallorquina Maria del Carme Arrom
Carta per un món solidari. En aquesta xerrada es parlarà sobre Colonya, com a entitat financera sota el model de caixa d’estalvis i de les característiques de l’Estalvi Ètic de Colonya.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/02/2020 - 01:13:00
Colonya, Caixa d’Estalvis de Pollença és una de les dues caixes d’estalvis que queden al nostre país i l’Estalvi Ètic de Colonya és una iniciativa pionera a Espanya, que es creà l’any 1999, com a forma d’estalvi.

CONFERÈNCIA DE J.J. CALDÉS A S’AGRÍCOLA. El proper divendres dia 14 de febrer a les 20 hores tendrà lloc a S’Agrícola la conferència de Juan José Caldés titulada «Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença i l’estalvi ètic de Colonya». Juan José Caldés és responsable de l’Àrea Institucional i coordinador de l’Estalvi Ètic de Colonya.

Colonya, Caixa d’Estalvis de Pollença és una de les dues caixes d’estalvis que queden al nostre país i l’Estalvi Ètic de Colonya és una iniciativa pionera a Espanya, que es creà l’any 1999, com a forma d’estalvi en la qual es cedeix un percentatge dels rendiments dels estalvis per fer Obra Social.

Autora d’alguns poemes, contes i relats breus, « Meredith i el mar» és la seva primera novel·la i en ella rastreja els factors que impulsen l’evolució humana.

En l’actualitat, l’Estalvi Ètic és una eina financera plenament consolidada i a l’alça, caracteritzada per la transparència i fonamentada en els principis de la Carta per un món solidari. En aquesta xerrada es parlarà sobre Colonya, com a entitat financera sota el model de caixa d’estalvis i de les característiques de l’Estalvi Ètic de Colonya.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «MEREDITH I EL MAR» A S’AGRÍCOLA. El proper dissabte dia 15 de febrer a les 19 hores es presentarà a S’Agrícola el llibre «Meredith i el mar» de l’escriptora mallorquina Maria del Carme Arrom Loscos. Mª del Carme Arrom és diplomada en Magisteri i llicenciada en Pedagogia. Entusiasta de l’Educació, de la Filosofia i de la teràpia transpersonal ha continuat la seva formació en aquests tres àmbits. Autora d’alguns poemes, contes i relats breus, « Meredith i el mar» és la seva primera novel·la i en ella rastreja els factors que impulsen l’evolució humana.

INAUGURADA A S’AGRÍCOLA L’EXPOSICIÓ DE MIQUEL SEGURA. El passat dissabte dia 8 de febrer es va inaugurar a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor una exposició de pintura i escultura del gran artista Miquel Segura ( Palma 1961) la qual podrà ser visitada fins dia 28 de febrer. Va realitzar la presentació Ana Mascaró i tots els presents gaudiren de les pintures i ceràmiques exposades.

En Miquel Segura ha fet un gran nombre d’exposicions al llarg de la seva trajectòria artística tan nacional com internacional. Ha realitzat exposicions a Itàlia, Taiwan, Bèlgica, Holanda, Xina i també al Museu Mallorca i a la Torre dels Enagistes de Manacor on mostrà el seu gran domini i el seu perfeccionisme en cada quadre, ceràmica o escultura.

La seva pinzellada mostra el seu estat d’ànim relaxat i la seva gran personalitat creativa està present en totes les disciplines que practica entre les quals també es troba el fang. Amb els seus dibuixos cerca desafiar la consciència de l’espectador. El treball d’en Miquel està marcat per una recerca constant d’un llenguatge propi que fa bona la dita «un no pinta per sortir de dubtes sinó per entrar-hi». Des de aquest espai li donam l’enhorabona. Ana Mascaró, crítica d’Art.

También hubo en S'Agrícola una tertulia sobre el Plan General de Manacor, los ponentes explicaron sus pros y contras y aclararon muchas preguntas de los asistentes. Es un tema que interesa porque la sala de conferencias estaba llena hasta la bandera. Ahora se resuelve la Aprobación Provisional y luego habrá la definitiva cuando el Consel de Mallorca de luz verde.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado