Felanitx
Més de 1.200 incidències han estat solucionades gràcies al servei línia verda a Felanitx
Al llarg del 2021 els ciutadans han informat de problemes amb el fems, neteja, retirada de vehicles o incidències amb l’aigua i enllumenat.
felanitx.org 24/01/2022 - 14:24:51
Més de 1.200 incidències han estat solucionades gràcies al servei línia verda a Felanitx.

Al llarg del 2021 els ciutadans han informat de problemes amb el fems, neteja, retirada de vehicles o incidències amb l’aigua i enllumenat.

L’Ajuntament de Felanitx ha resolt 1221 incidències de les 1649 comunicades per part de la ciutadania a través del servei línia verda, el canal directe de comunicació amb l’Ajuntament amb el qual es transmeten desperfectes localitzats pels residents al municipi.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat «El servei es va implantar l’any 2018 i és una via que els ciutadans i ciutadanes tenen per millorar el terme municipal. El nombre d’incidències amb el pas dels anys ha minvat, això vol dir que el servei ens ha ajudat a ser efectius i que milloram el municipi en la mesura de les possibilitats»

De les incidències comunicades a través del servei línia verda les més freqüents són les que fan referència a fems i neteja amb un 37%, seguit de voravies i carrers 21%, enllumenat 11%, parcs i jardins, retirada de vehicles, punts d’aigua, senyals i semàfors amb un 4% i un 3% clavegueram. 

Recordar que per poder emprar aquest servei, els usuaris s'han de descarregar l'APP Línia Verda. Aquesta aplicació, gratuïta, es pot trobar a Google Play o APP Store. El procediment és ràpid i senzill. També es pot accedir a través del domini www.lineaverdefelanitx.org i es compta amb un servei telefònic 902193768 en horari de 08h a 17h.

Per comunicar una incidència s'ha d'anar a l'aplicació o plana web, seleccionar la tipologia, indicar a quin lloc del municipi és i adjuntar una fotografia amb una breu descripció. Una vegada tramitada i arreglada per part del personal de l'Ajuntament, el ciutadà rep una notificació al seu telèfon mòbil. 
 
 
Reciente
Visto
Comentado