Felanitx
La platja de Cala Marçal seu de la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple 2021
L'objectiu de la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi' és sensibilitzar i informar a la societat sobre aquesta malaltia, avui dia incurable.
felanitx.org 14/05/2021 - 07:15:17

La platja de Cala Marçal seu de la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple 2021

L'objectiu de la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi' és sensibilitzar i informar a la societat sobre aquesta malaltia, avui dia incurable. Obtenir fons per construir un nou local i atendre les necessitats integrals de les persones amb Esclerosi Múltiple i superar els metres nedats i l'assistència a la diada respecte a l'any 2019.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, i la regidora de salut i serveis socials, Catalina Soler acompanyats de la presidenta de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM), Isabel Gayà, han donat a conèixer quina serà la seu de la campanya d'enguany. El lloc triat per l'entitat ha estat la platja de Cala Marçal de Portocolom al municipi de Felanitx, les persones interessades a col·laborar nedant podran acostar-se diumenge dia 11 de juliol i posar el seu granet d'arena.

La campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és un acte solidari on l'objectiu principal és nedar a benefici de la causa. Amb aquesta diada es pretén convidar a les autoritats, polítics, personatges i a tota la població mallorquina a què es «banyi» per l'esclerosi múltiple.

Aquest acte és un dels solidaris més importants de l'Estat. A tot el país participen més de 3.000 voluntaris i es fa la diada a prop de 875 platges i piscines. L'any 2019 hi va haver 2.012 participants i es varen nedar 1.161.695 metres amb la participació de 250 voluntaris.

 

Reciente
Visto
Comentado