Així ho ha reivindicat avui migdia la diputada d'El Pi al Parlament de les Illes Balears
Mallorca: El Pi exigeix al conseller Pons que recuperi les freqüències de SFM retallades aquest estiu per facilitar el compliment de les mesures de seguretat sanitària
Per altra banda, la formació ha posat de manifest la greu situació que pateix l'organisme i que demostren algunes denúncies sindicals, recollides per part d'El Pi, que exposen les preocupants condicions d'inseguretat d'usuaris.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/07/2020 - 10:26:00
"Balears requereix la modernització i la millora de l'oferta de la seva actual xarxa de transport públic per fer-la més atractiva als usuaris (residents i visitants)", ha asseverat Sureda, qui ha demandat una dotació.

El Pi exigeix al conseller Pons que recuperi les freqüències de SFM retallades aquest estiu per facilitar el compliment de les mesures de seguretat sanitària. La formació denuncia les preocupants condicions d'inseguretat d'usuaris i treballadors produïdes per deficiències en el manteniment de vagons i vies.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha exigit al conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, que recuperi immediatament les freqüències de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) retallades aquest estiu amb la finalitat de garantir el correcte compliment de les noves normes d'ocupació en el transport públic, establertes arran de la crisi sanitària provocada per l'expansió de la COVID-19.

A més, la formació ha lamentat que l'eliminació del servei de tren nocturn d'estiu- que funcionava tots els divendres i dissabtes estivals i que l'any passat fou ampliat degut a la seva bona acollida- no hagi permès.

A més, la formació ha lamentat que l'eliminació del servei de tren nocturn d'estiu- que funcionava tots els divendres i dissabtes estivals i que l'any passat fou ampliat degut a la seva bona acollida- no hagi permès la seva consolidació.

Així ho ha reivindicat avui migdia la diputada d'El Pi al Parlament de les Illes Balears, Maria Antònia Sureda, a la compareixença de Marc Pons sol·licitada pel Grup Parlamentari El Pi, el passat 28 de febrer, per tal d'informar i donar les explicacions pertinents sobre l'actual situació de SFM.

Per altra banda, la formació ha posat de manifest la greu situació que pateix l'organisme i que demostren algunes denúncies sindicals, recollides per part d'El Pi, que exposen les preocupants condicions d'inseguretat d'usuaris i treballadors produïdes per destacades deficiències en el manteniment d'instal·lacions, vagons i vies.

En aquest sentit, El Pi - Proposta per les Illes Balears ha recordat el mal funcionament en el desbloqueig de portes, les avaries en determinades reductores (les quals podrien arribar a generar descarrilaments a causa del bloqueig de les rodes) i a la subestació de Son Costa i, també, la reducció del parc mòbil.

La diputada d'El Pi ha reclamat que el Govern de les Illes Balears posi en marxa polítiques valentes que impulsin i incentivin l'ús del transport públic. "Balears requereix la modernització i la millora de l'oferta de la seva actual xarxa de transport públic per fer-la més atractiva als usuaris (residents i visitants)", ha asseverat Sureda, qui ha demandat una dotació pressupostària suficient per fer efectives polítiques de mobilitat sostenible.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Hay algo que no cuadra Se incrementan frecuencias de bus y a la par secreducen frecuencias en SFM