I perquè t'agrada la competició? Perquè és divertit i mai saps amb qui t’enfrontaràs
Wassim Arjouni (Renshinkan): Els competidors en comptes d'entrenar al tatami n'han d'improvisar un a casa seva els joves ens comenten les seves inquietuds i com veuen el futur del seu esport d'origen nipó
2º- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials? Qualsevol pot practicar el judo, no necessites cap condició especial. 3º- Ets competidor? Si, desde el 1º any de benjamin.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/05/2020 - 08:24:00
6º- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Entrenava cinc dies a las setmana. Dimarts i dijous dues hores i mitja i els altres dies una hora i mitja.

JUDO RENSHINKAN MANACOR I LLEVANT: 10 PREGUNTES A: WASSIM EL ARJOUNI . Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d'entrenar al tatami n’ han d'improvisar un a casa seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d'origen nipó.

1º- Quants anys tens i a quina edat vas començar el judo? Tenc 13 anys i vaig començar als 4

10º- Com Entrenes ara a casa teva? Encalentesc una mica, faig uchi komis i els exercicis amb el meu germà 11º- Vols afegir alguna cosa més? Esper que mos veguem aviat.

2º- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials? Qualsevol pot practicar el judo, no necessites cap condició especial.

3º- Ets competidor? Si, desde el 1º any de benjamin

4º- I perquè t'agrada la competició? Perquè és divertit i mai saps amb qui t’enfrontaràs

5º- Quins resultats important has tret aquest any?Aquest any degut a la pandèmia només he guanyat els rànkings escolars de Mallorca que m’he presentat.

6º- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Entrenava cinc dies a las setmana. Dimarts i dijous dues hores i mitja i els altres dies una hora i mitja.

7º- Ara amb l'estat d'alarma que estem vivint, què competicions t'han quedat suspeses? El Internacional Trofeu Renshinkan

8º- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar? La veritat ès que no ho se, esper que si.

9º- Com durs aquest cofinament, estar tancats a ca vostra sense poder sortir? No m’agrada, el duc un poc malament, però hem d’aguantar.

10º- Com Entrenes ara a casa teva? Encalentesc una mica, faig uchi komis i els exercicis amb el meu germà

11º- Vols afegir alguna cosa més? Esper que mos veguem aviat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado