Joan Perello i Mªdl Mar Timoner (Plata) ; Ines Morell i Marise Jara (Or).
El passat cap de setmana del 22 i 23 de febrer el Dojo Muratore Manacor i Llevant va participar al campionat de Mallorca Infantil i Cadet, i de Balears de katas, obtenguent uns fantàstics resultats
Finalment Marti Gallardo, Tomeu Mora i Diego Mascaró (va estar mlalt) no varen aconseguir pujar al pòdium, en Josep Pérez va aconseguir el Bronze i en Mika Eichler i en Sergi Bueno varen aconseguir la medalla d´Or i la plaça.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/02/2020 - 02:27:00
En segon, va tocar a la parella formada per Dani Domínguez i Toni Sureda realitzant la Katame-No-Kata aconseguint la medalla d´Or. Despres va ser el torn de les dues parelles del Dojo que disputaven el Ju-No-Kata.

EL DOJO MURATORE SUMA 5 ORS, 3 PLATA I UN BRONZE EL PASSAT CAP DE SETMANA. El passat cap de setmana del 22 i 23 de Febrer el Dojo Muratore va participar al campionat de Mallorca Infantil i Cadet i al campionat de Balears de katas, obtenguent uns fantàstics resultats .

La primera competició va ser dissabte , on sis judoques del Dojo varen porer participar al campionat de Mallorca després de guanyarse la plaça participant a tots els controls escolars .Tots ells varen realitzar una fantàstica actuació ,guanyant i perdent algun combat i servint lis de superació i aprenentatge.

El diumenge va ser el torn dels Katas on deu judoques del Dojo Muratore varen participar al Campionat de Balears de Katas (competició de tècnica ) al Poliesportiu de Sineu. En prmer lloc,aconseguint la Plata, va tocar realitzar.

Finalment Marti Gallardo, Tomeu Mora i Diego Mascaró (va estar mlalt) no varen aconseguir pujar al pòdium, en Josep Pérez va aconseguir el Bronze i en Mika Eichler i en Sergi Bueno varen aconseguir la medalla d´Or i la plaça per disputar el Campionat de Balears.

El diumenge va ser el torn dels Katas on deu judoques del Dojo Muratore varen participar al Campionat de Balears de Katas (competició de tècnica ) al Poliesportiu de Sineu.  En prmer lloc,aconseguint la Plata, va tocar realitzar la Nague-No-kata a la parella d´infantils formada per Josep Pérez i Marti gallardo.

En segon, va tocar a la parella formada per Dani Domínguez i Toni Sureda realitzant la Katame-No-Kata aconseguint la medalla d´Or. Despres va ser el torn de les dues parelles del Dojo que disputaven el Ju-No-Kata : Joan Perello i Mªdl Mar Timoner (Plata) ; Ines Morell i Marise Jara (Or).

I finalment el torn de la Kata: Kodokan Goshin Jutsu on la parella formada per Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà varen aconsegui l´Or.

Cal destacar la participació dels mestres del Dojo: Ponç Gelabert i Guiem Puigserver com a Jutges Nacionals de katas a aquest Campionat i també remarcar que el proper cap de setmana jutjaran un Trofeu internacional a Bèlgica ,on també competiràn les tres parelles medalles d´Or del campionat de Balears. Enhorabona i molta sort pels propers campionats !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado