Vingué a Espanya l’any 2002, entre altres motius perquè sa mare i el seu germà
"L'Alberg de Manacor ha estat per a mi una escola de convivència i aprenentatge de les tasques de la llar", M. de 47 anys nascut a Montevideo de mare espanyola i pare uruguaià
Actualment té posades les seves il·lusions en reconstruir la seva vida i recuperar la seva família, del que té fonamentades esperances. La seva llarga experiència com a cuiner a restaurants d’alt nivell son una garantia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/02/2020 - 11:16:00
El fracàs les dues relacions de parella m’ha posat al carrer i obligat a dormir al cotxe que és l’únic que tenia i d’aquí a entrar a l’Alberg, del qual estic agraït i que per a mi ha estat una escola de convivència i aprenentatge.

"L'Alberg de Manacor ha estat per a mi una escola de convivència i aprenentatge de les tasques de la llar". M. de 47 anys, nascut a Montevideo (Uruguai) de mare espanyola i pare uruguaià, vingué a Espanya l’any 2002, entre altres motius perquè sa mare i el seu germà havien vingut abans, amb el seu pare no hi tenia relació i aquí confiava trobar-hi una millora del seu nivell econòmic.

Cuiner de professió, ha fet feina a Estepona (Màlaga), València i a Punta Reina (Mallorca). A València va contreure un matrimoni, que fracassà per l’addicció a alcohol, i del qual va tenir dos fills que actualment tenen 20 i 18 anys. Abandonada l’addicció al alcohol des de fa més de 10 anys, a Mallorca inicià una nova relació amb una dona dominica quinze anys més jove que ell i de la qual han tingut dos fills de 10 i 2 anys.

Abandonada l’addicció al alcohol des de fa més de 10 anys, a Mallorca inicià una nova relació amb una dona dominica quinze anys més jove que ell i de la qual han tingut dos fills de 10 i 2 anys.

Conflictes amb la construcció de l’habitatge per a la parella dugué a una forta discussió de caràcter econòmic que acabà al jutjats i fou condemnat amb una ordre d’allunyament.

El fracàs les dues relacions de parella m’ha posat al carrer i obligat a dormir al cotxe que és l’únic que tenia i d’aquí a entrar a l’Alberg, del qual estic agraït i que per a mi ha estat una escola de convivència i aprenentatge de les tasques de la llar que desconeixia per complet i que ha estat també un del motius per els quals han fracassat les meves relacions de parella”.

Pensava que fent feina havia acabat les meves obligacions com a pare de família. La meva dona també feia feina i havia de dur a terme la cura dels nins i la resta de tasques de la casa, coses de les quals jo em desentenia.” “Aquí he pres consciència de que tinc unes responsabilitats com a pare i com a usuari d’una llar he de tenir cura de rentar la roba, fet neteja, fer el llit, escurar plats. . . . etc.”

Actualment té posades les seves il·lusions en reconstruir la seva vida i recuperar la seva família, del que té fonamentades esperances. La seva llarga experiència com a cuiner a restaurants d’alt nivell son una garantia de que no tindrà moltes dificultats en trobar una feina que li doni l’estabilitat i independència econòmica que necessita per ell i la seva família de Mallorca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado