Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i ha finalitzat a les 13.30 h.
Aquest divendres s'ha dut a terme a l’Espai na Camel·la a Manacor el taller de formació “Resolució de problemes complexos” una jornada formativa gratuïta
Ángela Albadalejo. Aquest divendres s'ha dut a terme a l’Espai na Camel·la el taller de formació “Resolució de problemes complexos”, una jornada formativa gratuïta amb aforament limitat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/01/2020 - 02:28:00
La formació ha anat a càrrec de la doctora Ángela Albadalejo Baño, psicòloga i màster en Psicologia Clínica, amb formació específica en Recursos Humans i especialitzada en entrenament i assessorament personal – Coaching.

RESOLUCIÓ DE PROBLEMES COMPLEXOS A NA CAMEL·LA, Les participants han assistit a la sala d’actes de l’Espai na Camel·la per participar de la jornada formativa de la doctora Ángela Albadalejo. Aquest divendres s'ha dut a terme a l’Espai na Camel·la el taller de formació “Resolució de problemes complexos”, una jornada formativa gratuïta amb aforament limitat.

El taller ha començat a les 9.30 h, amb la presentació realitzada per part de la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i ha finalitzat a les 13.30 h. Durant la presentació, Hinojosa ha denotat la importància de cursos com aquest i ha lloat la figura de la doctora Albaladejo, formadora del curs.

Revisar la informació necessària i precisa per a les solucions, conèixer i aplicar les metodologies per a la resolució de problemes complexos i, així, aconseguir que es prenguin millors decisions i més eficaces, analitzar les solucions.

La formació ha anat a càrrec de la doctora Ángela Albadalejo Baño, psicòloga i màster en Psicologia Clínica, amb formació específica en Recursos Humans i especialitzada en entrenament i assessorament personal – Coaching.

Durant la sessió, Albadalejo ha donat claus per a prendre decisions des de la confiança i aconseguir els millors resultats. Una habilitat que pot marcar una gran diferència en la carrera professional i personal de tota persona.

Així, les persones assistents han treballat la competència social central de la dècada vinent, la resolució de conflictes, aprenent a concretar els problemes i saber actuar davant les situacions que els generen sense bloquejar-se, trobar solucions adequades i eficaces als problemes, diferenciar entre les causes i els símptomes dels problemes.

Revisar la informació necessària i precisa per a les solucions, conèixer i aplicar les metodologies per a la resolució de problemes complexos i, així, aconseguir que es prenguin millors decisions i més eficaces, analitzar les solucions intentades fracassades i les seves excepcions i trobar les claus per a aconseguir el que volem. En finalitzar la sessió les persones assistents han rebut una certificació.

UNA SETMANA DEDICADA A MOSSÈN ALCOVER. L’Ajuntament, el Consell, la Institució Alcover i els Amics de la Institució col·laboren per destacar de nou la figura de Mossèn Alcover.

Any rere any, la Institució Pública Antoni M. Alcover celebra la seva setmana gran al voltant de dia 2 de febrer, la data de naixement del canonge manacorí. La setmana dedicada a Mossèn Alcover sol constar de propostes diverses que tant s'ofereixen a alcoveristes i persones interessades a aprofundir en la figura d'Alcover, com a altres col·lectius que volen passar una estona agradable tot escoltant rondalles.

Enguany, com no podia ser d’altra manera, del 27 al 2 de febrer es duran a terme una sèrie d'activitats culturals per commemorar la figura d’Antoni Maria Alcover i Sureda, escriptor, eclesiàstic, arquitecte, periodista, lingüística i folklorista manacorí, autor del Diccionari català-valencià-balear i del recull “Aplec de rondalles mallorquines d’en Jordi des Racó. 

Les activitats començaran el dilluns dia 27 de gener a les 20 h amb l’acte inaugural de la setmana Alcover i la presentació de "La calaixera d'Alcover", un nou material didàctic creat i dissenyat per un equip de docents, amb l’objectiu de difondre la figura i obre d'Alcover en tots els seus vessants. Per altra banda, les activitats clouran oficialment dia 2 de febrer a les 11 h amb l’ofrena floral a l’obelisc dedicat a Alcover al passeig na Camel·la. 

Amb tot, es durà a terme una activitat més que s’ha inclòs dins el programa conjunt. Es tracta de l'acte d’homenatge a la figura d’Antoni Maria Alcover que tindrà lloc a l’IES Mossèn Alcover dijous dia 6 de febrer a les 10.30 h.

El programa d’activitats ofereix de tallers a presentacions, passant per una visita dramatitzada a l’espai museogràfic de la Institució Alcover o la XVI Marató de rondalles, que es durà a terme el divendres 31 de gener. 

Bàrbara Sagrera, directora de la Institució, ha volgut destacar que "intentam oferir actes que interpel·lin a col·lectius i interessos diferents, generant activitats per infants i majors, amb temes més centrats en la investigació d’Alcover i d’altres més lúdics”. Per la seva banda, Mateu Marcé, regidor de Cultura, ha exposat que “l’Ajuntament no es pot posar de perfil amb la difusió d’un dels personatges més importants i centrals pel que fa a la llengua i cultura catalanes”. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado