Finalment, a s’Illot es comptarà amb 6 foguerons.
Fins a 103 foguerons ompliran el municipi de llum i festa per la revetlla de la festivitat de Sant Antoni 2020 a Manacor i prohibició de l’ús d’artefactes pirotècnics durant les festes
A la ciutat de Manacor es comptarà amb 62 foguerons, dels quals 17 concursen. A més, 6 foguerons col·locaran figures sense concursar. Per altra banda, a Porto Cristo es comptarà amb 35 foguerons, dels quals 20 concursen.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/01/2020 - 07:21:00
Com és habitual, la Colla de Dimonis és l’encarregada d’encendre el primer fogueró. Així, amb una forta tronada de coets, s’anunciarà que els dimonis de Manacor ja han encès el fogueró de la Rectoria.

MANACOR LLUIRÀ DEMÀ MATÍ ELS FOGUERONS DE SANT ANTONI. Fins a 103 foguerons ompliran el municipi de llum i festa per la revetlla de la festivitat de Sant Antoni 2020. Com cada any, durant la vigília de Sant Antoni, el municipi de Manacor lluirà desenes de foguerons amb figures de motivacions diverses: iròniques, emotives, reivindicatives, etc.

Com és habitual, la Colla de Dimonis és l’encarregada d’encendre el primer fogueró. Així, amb una forta tronada de coets, s’anunciarà que els dimonis de Manacor ja han encès el fogueró de la Rectoria. A partir d’aquest moment, ja es podrà prendre foc a tots els altres foguerons.

Sant Antoni. A Cales de Mallorca, l’Associació de Veïns de Cales de Mallorca encendrà un fogueró al Centre Cívic el pròxim divendres vint-i-quatre de gener.

Així mateix, l’Ajuntament durà a terme mesures de seguretat per tal de garantir que la festa transcorri amb normalitat. Entre elles, s’ha mantingut la prohibició de l’ús d’artefactes pirotècnics durant les festes. En aquest sentit, la Policia Local podrà retirar artefactes d’aquest tipus. Finalment, es recomana visitar els foguerons i seguir la comitiva de Dimonis a peu o bicicleta.

A la ciutat de Manacor es comptarà amb 62 foguerons, dels quals 17 concursen. A més, 6 foguerons col·locaran figures sense concursar. Per altra banda, a Porto Cristo es comptarà amb 35 foguerons, dels quals 20 concursen. Finalment, a s’Illot es comptarà amb 6 foguerons.

Així, en total hi haurà fins a 103 foguerons que il·luminaran el municipi durant la vigília i revetlla de Sant Antoni. A Cales de Mallorca, l’Associació de Veïns de Cales de Mallorca encendrà un fogueró al Centre Cívic el pròxim divendres vint-i-quatre de gener.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado