Dijous dia 5 de desembre a les 20 hores, l’espectacle programat
Manacor: A La Fornal, Joan Adrover presenta una selecció de poemes que ha titulat Crepuscle. Dijous dia 5 de desembre a les 20 hores i música composta per Bàrbara Duran
Joan Adrover i música composta per Bàrbara Duran, a més d’autors com Satie, Elisabet Jacquet de la Guerre i Johann Sebastian Bach. Des de la música més lliure a la geometria barroca, els versos recitats de Joan són l’eix vertebrador.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/11/2019 - 02:48:00
Col·lectiu Dones de Llevant. Aquest poemari presenta una primera part que s’enquadra dintre de la visió tràgica de la vida i la mort; poemes que tenen sobre tot una arrel onírica.

POESIA I MÚSICA: CREPUSCLE. A La Fornal, Joan Adrover presenta una selecció de poemes que ha titulat Crepuscle. Dijous dia 5 de desembre a les 20 hores, l’espectacle programat compta amb el suport i la organització del Col·lectiu Dones de Llevant. Aquest poemari presenta una primera part que s’enquadra dintre de la visió tràgica de la vida i la mort; poemes que tenen sobre tot una arrel onírica.

Un segon bloc el conformarien poemes de patiment amorós o bé solitud/desamor; un tercer bloc poemes d’amor romàntic, passional i poemes d’amor espiritual per finalitzar amb una secció de poemes místics o aforismes espirituals.

Acompanyat a l’espineta per Bàrbara Duran, l’espectacle presenta obra original d’ambdós: poesia de Joan Adrover i música composta per Bàrbara Duran, a més d’autors com Satie, Elisabet Jacquet de la Guerre i Johann Sebastian Bach. Des de la música més lliure a la geometria barroca, els versos recitats de Joan són l’eix vertebrador de la interpretació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado