I el diumenge 10 a Calvià varen participar al primer Control Escolar
El Dojo Muratore Manacor brilla durant un cap de setmna molt intens !!. El passat cap de setmana del 9 i 10 de Novembre va ser un cap de setmana de moltes activitats, experiències i emocions
El dissabte dia 9 va tenir lloc la tradicional demostració de Judo de les Festes de Santa Catalina ,on uns cuaranta judoques del Dojo Muratore dirigits pel seu Mestre Dani Domínguez varen omplir el tatami.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/11/2019 - 02:37:00
I també el mateix dissabte va viatjar a València el competidor: Biel Galmés ,acompanyat pel Mestre Llorenç Gayà i els judoques : Inés Morey, Cati Sureda i Sergi Bueno quel varen animar i donar suport.

El Dojo Muratore Manacor brilla durant un cap de setmna molt intens !!. El passat cap de setmana del 9 i 10 de Novembre va ser un cap de setmana de moltes activitats, experiències i emocions pels judoques del Dojo Muratore. El dissabte dia 9 va tenir lloc la tradicional demostració de Judo de les Festes de Santa Catalina ,on uns cuaranta judoques del Dojo Muratore dirigits pel seu Mestre Dani Domínguez varen omplir el tatami instalat a la Plaça de Santa Catalina , per fer gaüdir a tot el públic assistent mostrant-lis el Judo educatiu, complet i divertit del Dojo.

El mateix dissabte , tres judoques adults del Dojo varen superar a Calvià l´examen de Cnturó Negre 1º Dan : Dani Garcias, Andreu Servera i Pep Lluis Gallardo , acompanyats en tot moment pels seus companys Nicolau Vidal i Adam Monzó ,i el Mestre Ponç Gelabert.

El mateix dissabte , tres judoques adults del Dojo varen superar a Calvià l´examen de Cnturó Negre 1º Dan : Dani Garcias, Andreu Servera i Pep Lluis Gallardo , acompanyats en tot moment pels seus companys.

I també el mateix dissabte va viatjar a València el competidor: Biel Galmés ,acompanyat pel Mestre Llorenç Gayà i els judoques : Inés Morey, Cati Sureda i Sergi Bueno quel varen animar i donar suport en tot moment a la Fase Sector del Campionat d´Espnya. En Biel, que es va guanyar la plaça quedant Campió de Balears, no va porer superar els dos combats que va disputar i va tornar amb moltssimes ganes de continuar superant-se per l´any que ve porer obtenir la plaça pel Nacional.

I el diumenge 10 a Calvià varen participar al primer Control Escolar, clasificatori pel Campionat de Mallorca Infanti i Cadet : Mika Eichler, Tomeu Mora, Sergi Bueno, Josep Pérez i Diego Mascaró. Enhorabona a tots els judoques que heu participat a aquest super cap de setmana !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado