El Manacor ha estat el gran triunfador ja que ha quedat Campió a totes les categorías
Campionat de Balears de Volei Platja S19 i S21: El CV Manacor ha estat el gran triunfador ja que ha quedat Campió a totes les categorías, tant femenina com masculina
El diumenge se va jugar el S21 i a la categoría masculina Pont-Gibanel varen guanyar a De Chavarria-Petrov per 2-1, en una final molt igualada. L’altra parella del nostre Club, Barceló-Fullana, varen finalizar a la 4ª posició.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/07/2019 - 06:49:00
A la categoría femenina la victoria va esser per Mesquida-De Miranda, que, en un igualat partit, se varen impossar per 2-1 a la parella del Cide Vidal-Tur. L’altra parella del Manacor, Amer-Riera.

EL CV MANACOR GUANYA TOTS ELS CAMPIONATS DE BALEARS SUB19 I SUB 21. Aquest passat cap de semana s’ha jugat a Cala Marçal el Campionat de Balears de Volei Platja S19 i S21, tant a la categoría masculína com femenina.

El CV Manacor ha estat el gran triunfador ja que ha quedat Campió a totes les categorías, tant femenina com masculina. El dissabte se va jugar el S19 i a la categoría masculina es a on se fa fer mes evident la superioritat de les nostres parelles, ja que varem copar els tes primers llocs.

La parella guanyadora va esser Pont-Piris que se varen imposar a Garcies-Crespí per 2-0. La parella Mas-Mestre se varen clasificar al tercer lloc. A la categoría femenina la parella Mesquida-De Miranda.

La parella guanyadora va esser Pont-Piris que se varen imposar a Garcies-Crespí per 2-0. La parella Mas-Mestre se varen clasificar al tercer lloc. A la categoría femenina la parella Mesquida-De Miranda varen guanyar la final a la parella del CV Cide Pons-Suau. Al tercer lloc hi va quedar una altra parella del nostre Club, Binimelis-Galmés. El diumenge se va jugar el S21 i a la categoría masculina Pont-Gibanel varen guanyar a De Chavarria-Petrov per 2-1, en una final molt igualada. L’altra parella del nostre Club, Barceló-Fullana, varen finalizar a la 4ª posició.

A la categoría femenina la victoria va esser per Mesquida-De Miranda, que, en un igualat partit, se varen impossar per 2-1 a la parella del Cide Vidal-Tur. L’altra parella del Manacor, Amer-Riera, varen finalizar a la 4ª Posició. Les 4 parelles guanyadores s’han classificat per jugar el Campionat d’Espanya.