Presentació de la primera edició d’INCA BALLA 2019.
La Plaça de Mallorca acollirà dimecres 24 de juliol la primera mostra de modalitats i especialitats de ball d’Inca 30 grups i escoles de ball de la ciutat, (organitzada conjuntament per l’Ajuntament i Joan Morro)
INCA BALLA 2019 reunirà a més de 30 grups i escoles de ball de la ciutat, de diferents modalitats com, per exemple, ball en línia, salsa, bachata, swing, street dance, funky o balls regionals.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/07/2019 - 08:37:00
INCA BALLA 2019. La trobada, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i Joan Morro, neix amb l’objectiu de donar a conèixer totes les activitats en torn al ball que es realitzen al municipi.

Presentació de la primera edició d’INCA BALLA 2019. La Plaça de Mallorca acollirà dimecres, 24 de juliol, la primera mostra de modalitats i especialitats de ball d’Inca, INCA BALLA 2019. La trobada, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i Joan Morro, neix amb l’objectiu de donar a conèixer totes les activitats en torn al ball que es realitzen al municipi.

“Inca reuneix totes les condicions per poder ser un abanderat del ball i posicionar-se com a referent dins l’àmbit de la música i la dansa”, ha explicat Moreno.

INCA BALLA 2019 reunirà a més de 30 grups i escoles de ball de la ciutat, de diferents modalitats com, per exemple, ball en línia, salsa, bachata, swing, street dance, funky o balls regionals. Participen a la mostra persones de totes les edats, des d’infants fins a gent major, que actuaran de manera individual, per parelles o grup, a partir de les 20 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado