AINA PÉREZ, DEL MINI FEMENÍ DEL BÀSQUET MANACOR,
Bàsquet Manacor: Avui podem anunciar una de les majors alegries que podem tenir com a club de formació. N’Aina Pérez ha sigut convocada per la selecció espanyola U12 femenina!!!
Una gran oportunitat de millora i aprenentatge per a na Maria Antònia, que va gaudir d'uns dies de bàsquet i companyerisme amb jugadores d'altres clubs de la nostra illa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/07/2019 - 04:29:00
N’Aina Pérez ha sigut convocada per la selecció espanyola U12 femenina!!! Un grandíssim premi per n’Aina, la seva família i totes les persones del nostre Club.

Bàsquet Manacor. Tothom suma. AINA PÉREZ, DEL MINI FEMENÍ DEL BÀSQUET MANACOR, CONVOCADA A LA SELECCIÓ ESPANYOLA U12. Avui podem anunciar una de les majors alegries que podem tenir com a club de formació. N’Aina Pérez ha sigut convocada per la selecció espanyola U12 femenina!!! Un grandíssim premi per n’Aina, la seva família i totes les persones del nostre Club. Enhorabona Aina per aquesta convocatòria que et permetrà viure una experiència inoblidable.

Finalització de la Summer League Zona Rookie. Dissabte passat va acabar una nova edició de la Summer League Zona Rookie a Manacor. Un dels millors esdeveniments esportius de l'àmbit nacional. Agraïm el suport i l'ajuda de l'Ajuntament de Manacor. Moltes gràcies a tots els jugadors i jugadores, així com a les famílies de Balears, Espanya i l'estranger que han participat en esdeveniment esportiu.

Jugadors mini, al Campus Joan Sastre. Molts jugadors del nostre Club no aturen per vacances, ja que molts aprofiten per participar en diferents campus! Aquí tenim els nins que han participat al Campus.

Jugadors mini, al Campus Joan Sastre. Molts jugadors del nostre Club no aturen per vacances, ja que molts aprofiten per participar en diferents campus! Aquí tenim els nins que han participat al Campus Joan Sastre!!! Enhorabona per aprofitar l'estiu per seguir gaudint del bàsquet, per seguir aprenent i per seguir fent amistats!

Maria Antònia Vadell, al Campus Talent Infantil de la FBIB. Una gran oportunitat de millora i aprenentatge per a na Maria Antònia, que va gaudir d'uns dies de bàsquet i companyerisme amb jugadores d'altres clubs de la nostra illa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado