EL RENSHINKAN, EL GIMNÀS ESPORT I KARATE JESUS LARA , BRILLAREN
Prop de 200 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar diumenge passat amb les actuacions del Judo, Karate, Aikido, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Iaido, a Porto Cristo
Felicitar a l’Ajuntament de Manacor per la presència del nous regidors a aquest festival, Carles Grimalt de Serveis Generals, Artur Aguilo, d’Esports, i Sebastià Nadal, que va ser l’encarregat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/07/2019 - 01:59:00
Arts Marcials va agradar als presents, el passeig de la Sirena de Porto Cristo estava al màxim de entusiastes d'aquests esports d'origen oriental que no es volien perdre les novetats d'aquesta edició 2019.

EL RENSHINKAN, EL GIMNÀS ESPORT I KARATE JESUS LARA , BRILLAREN AMB LES ACTUACIONS DE LES ARTS MARCIALS. Prop de 200 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar diumenge passat amb les actuacions del Judo, Karate, Aikido, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Iaido, i un llarg etcetera d’esports de combat,

El Festival de les Arts Marcials va agradar als presents, el passeig de la Sirena de Porto Cristo estava al màxim de entusiastes d'aquests esports d'origen oriental que no es volien perdre les novetats d'aquesta edició 2019.

Un cop més les Escoles de les Arts Marcials de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, Karate Lara i el Renshinkan, vingudes de la mà dels mestres, Perfecto Acosta, Jesús Lara, Pep Mascaró.

Un cop més les Escoles de les Arts Marcials de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, Karate Lara i el Renshinkan, vingudes de la mà dels mestres, Perfecto Acosta, Jesús Lara, Pep Mascaró,tenien un objectiu comú,l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa "diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat" Enhorabona.

Felicitar a l’Ajuntament de Manacor per la presència del nous regidors a aquest festival, Carles Grimalt de Serveis Generals, Artur Aguilo, d’Esports, i Sebastià Nadal, que va ser l’encarregat de felicitar a tots els participants i de tancar l’acte. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado