Viernes 21 iluminaremos de verde las fachadas del Espacio 36 y la Iglesia.
Día internacional de la ELA: El Ayuntamiento de Sant Llorenç se suma a esta iniciativa y día 21 iluminaremos de verde las fachadas del Espacio 36 y la Iglesia
ELA, una enfermedad neurodegenerativa progresiva, por lo que la Asociación Balear de Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA Baleares) ha puesto en marcha una campaña de sensibilización y visibilización.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/06/2019 - 02:49:00
La campaña consiste en este día iluminar de verde, el color que simboliza la ELA, las fachadas de los edificios municipales más emblemáticos, como actividad solidaria de apoyo a las personas que sufren.

El próximo 21 de junio se celebra el Día internacional de la ELA, una enfermedad neurodegenerativa progresiva, por lo que la Asociación Balear de Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA Baleares) ha puesto en marcha una campaña de sensibilización y visibilización. La campaña consiste en este día iluminar de verde, el color que simboliza la ELA, las fachadas de los edificios municipales más emblemáticos, como actividad solidaria de apoyo a las personas que sufren esta enfermedad. El Ayuntamiento de Sant Llorenç se suma a esta iniciativa y día 21 iluminaremos de verde las fachadas del Espacio 36 y la Iglesia.

 

Us informam que mitjançant la Resolució de Batlia 902/2019 es designen les següents delegacions de batlia als regidors de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Us informam que mitjançant la Resolució de Batlia 902/2019 es designen les següents delegacions de batlia als regidors de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar:

  • La direcció i gestió de les àrees de noves tecnologies, esports, parcs infantils i mobilitat a Antònia Bauzà Lliteres.
  • La direcció i gestió de l’àrea de turisme a Nicolás Bordal García.
  • La direcció i gestió de l’àrea de medi ambient a Jaume Bassa Burgdorf.
  • La direcció i gestió de les àrees d’educació, joventut i festes a Alicia Duran Riera.
  • La direcció i gestió de les àrees de cultura, igualtat i benestar social a Dolors Sánchez Márquez.
  • La direcció i gestió de les àrees de serveis generals, policia local i participació ciutadana a Onofre García Prohens.
  • La direcció i gestió de les àrees d’urbanisme, obres municipals, memòria històrica i recursos humans a Pep Jaume Umbert.
  • La direcció i gestió de les àrees d’associacions, tercera edat i sanitat a Maria Galmés Mesquida.
  • La direcció i gestió de les àrees de medi rural i protecció civil a Servi Miquel Andreu.
  • La direcció i gestió de les àrees de comerç i mercats municipals a Catalina Rosselló Moragues.
  • La direcció i gestió de l’àrea econòmica a més de les restants atribuïdes per la legislació vigent i no expressament delegades al batle, Mateu Puigròs Sureda.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado