DARRER CONCERT DE TEMPORADA DE S'AGRÍCOLA AL PATI DE CA'N FRAU
Inma Hidalgo, Natàlia Salom, Andreu Riera: El passat 8 es va celebrar al Pati de ca'n Frau amablement cedit pels seus propietaris Maruja i Pedro el darrer concert temporada programat per s'Agrícola Manacor
Creim que Andreu Riera, excepcional pianista de Manacor i persona molt estimada, no necessita cap classe d'especificacions relatives a la seva capacitat musical i a l'espectacular currículum que l'avala.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/06/2019 - 03:22:00
Pati de ca'n Frau, amablement cedit pels seus propietaris, Maruja i Pedro, el darrer concert programat per s'Agrícola corresponent a la temporada musical 2018-2019 i que anava inclòs dins el programa de Fires.

DARRER CONCERT DE TEMPORADA DE S'AGRÍCOLA AL PATI DE CA'N FRAU DE MANACOR. El passat dissabte, dia 8 de juny, es va celebrar al Pati de ca'n Frau, amablement cedit pels seus propietaris, Maruja i Pedro, el darrer concert programat per s'Agrícola corresponent a la temporada musical 2018-2019 i que anava inclòs dins el programa de Fires i Festes de l'Ajuntament de Manacor.

Amb el títol Dues sopranos i un piano. Música d'òpera, cançó i sarsuela, les soprano Inma Hidalgo i Natàlia Salom, acompanyades al piano per Andreu Riera, ens oferiren una encertadíssima selecció d'àries operístiques, cançons i números de sarsuela molt coneguts que despertaren l'entusiasme del públic assistent, integrat per més de dues-centes persones, que ompliren el magnífic pati renaixentista de Ca'n Frau i la terrassa del primer pis.

Inma Hidalgo i Natàlia Salom, acompanyades al piano per Andreu Riera, ens oferiren una encertadíssima selecció d'àries operístiques, cançons i números de sarsuela molt coneguts que despertaren...

Recordem que Inma Hidalgo, nascuda a Barcelona, pertany al Cor Titular del Teatre Principal de Palma i que ha col·laborat a diferents temporades operístiques del teatre amb obres com “Rigoletto”, de Verdi, o “Novizzia Suor Angelica”, de Puccini.

Natàlia Salom, nascuda a Palma i formada des de petita al Cor Infantil i Juvenil del Teatre Principal de Palma i, posteriorment, en la Escuela Superior de Canto de Madrid, ha interpretat com a solista a Susana en la sarsuela “La verbena de la paloma”, i ha intervengut en obres com “Carmen”, de Bizet, així com també ha realitzat nombrosos recitals d'òpera i sarsuela a Mallorca i a Alemanya.

Creim que Andreu Riera, excepcional pianista de Manacor i persona molt estimada, no necessita cap classe d'especificacions relatives a la seva capacitat musical i a l'espectacular currículum que l'avala.

Així, doncs, els tres artistes feren un brillant viatge musical pel repertori de Gounod, Poulenc, Mozart, Chopin, Puccini, Falla, Marqués, Lecuona, Turina, Caballero i Penella que remataren amb els dos “bissos” requerits pel públic, aixecat de les cadires: Nuit d'amour, d'Offenbach i el popularíssim O sole mio, que, com va dir Andreu Riera, s'ha convertit en l'himne de s'Agrícola.

Un magnífic acte de cloenda musical per la brillant temporada cultural 2018-2019 que ha duit a terme l'Associació Cultural s'Agrícola i que, si no hi ha res de nou, es reprendrà el proper octubre després de la pausa estiuenca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado