Aquest Trofeu esta dedicat a Di Gelabert ,qui va ser un gran judoka del Club
El passat diumege dia 2 de Juny ,el poliesportiu Miquel A Nadal es va omplir de bat a bat en motiu de la celebració del XIV TROFEU DI;EL PETIT JUDOKA organitzat pel Dojo Muratore Manacor
Això es posible gràcies a la gran ajuda i colaboració de tots els judoques adults i jovenets que formen part de la gran familia del Dojo,i que no dubten en sacrificar part del seu temps lliure, per fer molt feliços.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/06/2019 - 04:54:00
Cal destacar que varen participar cuasi 200 judoques venguts de Costitx, Inca, Son Macià, Porto Crsto, Santanyi, Porreres i gairebé de totes les escoles de Manacor i que en tan sols dues hores.

El Dojo Muratore Manacor celebra amb gràn èxit el XIV TROFEU DI. El passat diumege dia 2 de Juny ,el poliesportiu Miquel A Nadal es va omplir de bat a bat en motiu de la celebració del XIV TROFEU DI;EL PETIT JUDOKA organitzat pel Dojo Muratore, patrocinat per l´Ajuntament de Manacor i amb la colaboració de Joieries Juana, Hyper Centro, Fruites Pomar, Dones d´es dojo , Faqtoria Muntaner,Ines Morell Fisioterapeuta i Sonsonia Centre Auditiu,animacions i teatre Spaguetti i Neo-rural.

Aquest Trofeu esta dedicat a Di Gelabert ,qui va ser un gran judoka del Club que ens va deixar al 2006 ,es la catorzava edició, pero el Dojo realitza aquest mateix trofeu dintre el marc de Fires i Festes de Manacor desde fa 44 anys .Això es posible gràcies a la gran ajuda i colaboració de tots els judoques adults i jovenets que formen part de la gran familia del Dojo,i que no dubten en sacrificar part del seu temps lliure, per fer molt feliços als judoques mes petits i veurer-los creixer i disfrutar fent el judo del Dojo.

Cal destacar que varen participar cuasi 200 judoques venguts de Costitx, Inca, Son Macià, Porto Crsto, Santanyi, Porreres i gairebé de totes les escoles de Manacor i que en tan sols dues hores i quart tots havien aconseguit el seu "Premi a l´Aprenentatge continu" una super copa, que es varen guanyar perque saben que el més important es superar-se a un mateix. Enhorabona a tots els participants !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado