MILLORAR L’ATENCIÓ ALS MAJORS I DEPENENTS.
PP Manacor: La nostra formació ha impulsat des del primer moment la premissa de no deixar ningú que ho hagi de menester sense ajuda; Hi ha casos en què les ajudes no es poden cronificar
És per aquest motiu que no defensam la cronicitat en les ajudes dels serveis socials. Així i tot, hi ha casos com el dels majors i els depenents, en què, evidentment no s’aplica aquesta mesura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2019 - 13:52:00
Si els manacorins i manacorines no vivim les nostres danses i tradicions en primera persona, possiblement no vingui ningú de fora a fer valer el nostre patrimoni cultural. La cultura, si no la feim nosaltres.

Noltros volem donar la canya a qui ho hagi de menester, no els volem donar el peix. Hi ha casos en què les ajudes no es poden cronificar”. Des del Partit Popular volem reivindicar la bona feina feta aquesta legislatura al capdavant de l’àrea de Serveis Socials. Una regidoria molt ampla que inclou des de l’atenció als majors, als depenents, l’ajuda a domicili, la teleassistència o les ajudes necessàries per a la inserció social i laboral de persones en risc d’exclusió.

La nostra formació ha impulsat des del primer moment la premissa de no deixar ningú que ho hagi de menester sense ajuda. Així i tot, i en els casos de persones que passen per un mal moment puntual, no som partidaris de (utilitzant un símil molt il·lustratiu) donar-los el peix, sinó d’ensenyar-los a manejar la canya i que siguin ells els qui redrecin la seva situació. És per aquest motiu que no defensam la cronicitat en les ajudes dels serveis socials. Així i tot, hi ha casos com el dels majors i els depenents, en què, evidentment no s’aplica aquesta mesura. És realment importants mostrar el camí a aquells que passen per un mal moment. Ensenyar-los a trobar alternatives que els permetin revertir una situació delicada i dotar-los d’eines per encarar el futur amb més possibilitats.

Des del Partit Popular entenem que els majors i depenents que reben ajuda domiciliària, la necessiten tant si és festiu com si no ho és. Les necessitats ni esperen, ni canvien depenent del dia en què ens trobem.

MILLORAR L’ATENCIÓ ALS MAJORS I DEPENENTS. Actualment a Manacor ja hi ha instaurat un servei de menjador a domicili per a majors i depenents. I també l’atenció domiciliària necessària per a tots ells. En el nostre programa electoral proposem una millora substancial dels dos serveis, ampliant els seus horaris i també la seva aplicació en caps de setmanes i festius. Des del Partit Popular entenem que els majors i depenents que reben ajuda domiciliària, la necessiten tant si és festiu com si no ho és. Les necessitats ni esperen, ni canvien depenent del dia en què ens trobem.

LA CULTURA ENS LA FEIM NOSALTRES. Així mateix, i en matèria de cultura, des del Partit Popular volem posar en relleu la importància de defensar el nostre patrimoni cultural. La millor manera de defensar la cultura i les tradicions, i reivindicar-les és viure-les i participar activament d’elles. Si els manacorins i manacorines no vivim les nostres danses i tradicions en primera persona, possiblement no vingui ningú de fora a fer valer el nostre patrimoni cultural. La cultura, si no la feim nosaltres, no ens la faran. Per aquest motiu, des del Partit Popular defensam activament el terme de “fer poble” i de sortir a celebrar

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado