També volem destacar el gran suport que ha rebut l'equip des de les graderies.
El mini femení Bàsquet Manacor va aconseguir la tercera posició en el Campionat de Mallorca i Els preminis femení, el masculí i l'Escoleta Hipercentro participen a la Diada
Club, som una família!!! Finalment donam l'enhorabona a les nines de Pollença pel triomf en el Campionat i a La Salle i al Montuïri pel segon i pel quart lloc, respectivament.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/05/2019 - 01:42:00
També els nins i les nines de la nostra Escoleta Hiper Centro varen participar en la Diada organitzada pel Consell de Mallorca a Na Capellera. Tots els nins i nines varen gaudir molt de compartir jocs i diversió.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. LES MINIS, TERCERES AL CAMPIONAT DE MALLORCA. El mini femení Bàsquet Manacor Sonsònia Centre Auditiu va aconseguir la tercera posició en el Campionat de Mallorca després de realitzar un gran partit i vèncer les companyes de Montuïri. Les nines han realitzat un campionat excel·lent i han competit al màxim durant els tres dies, lluitant a cada partit, amb opcions de victòria a cadascun dels enfrontaments. Estam molt contents per les nostres nines i molt orgullosos del que han aconseguit.

També volem destacar el gran suport que ha rebut l'equip des de les graderies. La nostra afició ha estat excel·lent i ha tingut un comportament excepcional al llarg de tots els partits!!! Com sempre, s'ha demostrat que més que un Club, som una família!!! Finalment donam l'enhorabona a les nines de Pollença pel triomf en el Campionat i a La Salle i al Montuïri pel segon i pel quart lloc, respectivament.

Les nines han realitzat un campionat excel·lent i han competit al màxim durant els tres dies, lluitant a cada partit, amb opcions de victòria a cadascun dels enfrontaments.

Els preminis femení Esprit Manacor, el masculí Agrupació Mútua i l'Escoleta Hipercentro participen a la Diada. Les nines del premini Esprit Manacor varen participar ahir a la Diada de bàsquet a Na Capellera. Les nines varen jugar un partit contra els companys de Zona5 i un altre partit contra els nins del premini Agrupació Mútua del nostre Club. Dos partits per seguir amb l'aprenentatge i demostrar la gran evolució que segueixen les nostres menudes des de l'inici de la temporada!

També els nins i les nines de la nostra Escoleta Hiper Centro varen participar en la Diada organitzada pel Consell de Mallorca a Na Capellera. Tots els nins i nines varen gaudir molt de compartir jocs i diversió amb els seus companys i companyes!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado