Finalment s'ha fet un especial reconeixement al mèrit civil per la perseverança
El Puig de Santa Magdalena ha estat l'escenari on s'ha celebrat la Diada de la Policia Local d'Inca i Més de 900 persones participen en una nova edició de les Quintades
Al migdia, s'ha recordat els agents distingits durant el passat any al mèrit policial: Manel Crespí, Juan José Vela, Juan José Rigo, Miguel Aranda, Tomeu Pieras i diversos agents de la dotació de la Guàrdia Civil d'Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/05/2019 - 03:44:00
Més de 900 persones participen en una nova edició de les Quintades. IGent de totes les edats s'han reunit aquest dissabte al centre d'Inca.

La Policia Local d'Inca celebra la seva diada amb el reconeixement de la feina de diversos agents, la Guàrdia Civil i dues inqueres. El Puig de Santa Magdalena ha estat l'escenari on s'ha celebrat la Diada de la Policia Local d'Inca. Aquesta trobada de germanor té com a objectiu el reconeixement de la feina dels agents i augmentar el sentit de fraternitat entre el planter. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Policia, Antonia Triguero, el tinent batle de Medi Ambient, Àngel Garcia i el tinent batle d'Esports, Gori Ferrà, han volgut acompanyar als agents a aquest acte d'agraïment a una feina pel bé de la comunitat. «En un dia com aquest no podem més que recordar que tots els agents i les agents que formen part de la Policia Local d'Inca fan una feina extraordinària per tenir una ciutat millor», ha expressat Moreno.

La Diada ha començat amb jocs pels més petits. Així les famílies dels agents han participat des de ben prest a aquest acte de germanor. Al migdia, s'ha recordat els agents distingits durant el passat any al mèrit policial: Manel Crespí, Juan José Vela, Juan José Rigo, Miguel Aranda, Tomeu Pieras i diversos agents de la dotació de la Guàrdia Civil d'Inca. També s'ha reconegut la tasca de la Unitat de Prevenció des del 2012 al 2017 feta per: Miquel Llabrés, Miguel Aranda, Josep Maria Marimon, Sebastià Tugores i José Antonio Gelabert.

També s'ha reconegut la tasca de la Unitat de Prevenció des del 2012 al 2017 feta per: Miquel Llabrés, Miguel Aranda, Josep Maria Marimon, Sebastià Tugores i José Antonio Gelabert.

Finalment s'ha fet un especial reconeixement al mèrit civil per la perseverança en la localització d'una persona desapareguda a: Antonia Ana Prats i Cristina Sobrino. Durant l'acte, el cap de la Policia Local, Pep Cañete, ha subratllat l'eficiència de la feina dels agents en el compliment de les ordenances muncipials i totes les tasques que realitzen al llarg de l'any. «Tenim un planter pel qual apostam amb un pla especial per rejovenir el planter i millorar les seves condicions laborals», ha comentat Triguero. Finalment, els agents i les seves famílies han celebrat un dinar de germanor a l'esplanada de l'ermita de Santa Magdalena.

Més de 900 persones participen en una nova edició de les Quintades. IGent de totes les edats s'han reunit aquest dissabte al centre d'Inca per celebrar la festa de les Quintades. Es tracta d'un esdeveniment, impulsat des de l'àrea de Participació, al que s'ajunten persones de totes les quintes de la ciutat per tal de passar una jornada de germanor.

«Estam molt satisfets per com ha anat tot el dia, però el més important és que hem aconseguit que cada any s'impliqui més els veïns i fomentar el sentiment inquer», ha comentat el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña. La festa ha començat amb el pregó. Enguany l'ha realitzat Joan Coll, un dels participants de més edat. Tots els assistents han participat del xupinasso i de la batucada a la plaça d'Espanya. A l'hora de dinar, diversos restaurants i cellers de la ciutat han acollit els dinars de germanor. I després del cafè, els assistents han gaudit d'un horabaixa de música i ball amb el TardeOh.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado