Carles Bona és catedràtic de Física Teòrica de l'Universitat de les Illes Balears
El divendres 22 de març a les 20 h a la sala de conferències de s'Agrícola a Manacor tendrà lloc una interessant conferència del doctor Carles Bona, damunt la vida i l'obra de Stephen Hawking
Ho farem amb paraules senzilles, fent honor a l'esperit del propi Stephen, que va esdevenir, a més d'un eminent científic, un gran autor d'obres de divulgació, aptes per al públic en general.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2019 - 02:20:00
Ha impartit conferències a les principals universitats espanyoles i estrangeres de França, Regne Unit, Suiza, Alemanya, Japó i Estat Units. Així com a participat en molts de projectes d'investigació.

El divendres 22 de març a les 20 h a la sala de conferències de s'Agrícola tendrà lloc una interessant conferència del doctor Carles Bona, damunt la vida i l'obra de Stephen Hawking. Carles Bona és catedràtic de Física Teòrica de l'Universitat de les Illes Balears, on dirigeix el grup de Relativitat i Gravitació.

Autor de dos llibres i multitud de treballs d'investigació publicats a editorials i revistes científiques de primer nivell internacional. Ha impartit conferències a les principals universitats espanyoles i estrangeres de França, Regne Unit, Suiza, Alemanya, Japó i Estat Units. Així com a participat en molts de projectes d'investigació tant nacionals com internacionals. .

Ara que fa un any de la mort d'en Stephen Hawking, volem recordar alguns aspectes claus de la seva vida, des de la seva joventut fins al llarg procés de lluita contra la seva malaltia. Anirem al mateix temps explicant, els aspectes claus de la seva obra, emmarcada dins la teoria de la Relativitat General d'Einstein: els forats negres, les singularitats i l'inici de l'Univers. Ho farem amb paraules senzilles, fent honor a l'esperit del propi Stephen, que va esdevenir, a més d'un eminent científic, un gran autor d'obres de divulgació, aptes per al públic en general.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado