El dimecres 16 de gener a les 19.30, a la plaça de Sant Jaume de Manacor.
Podem Manacor i Volem dóna tot el seu suport a l'Assemblea Antipatriarcal local per la defensa del ball de les dimònies i la inclusió de les dones dins els balls tradicionals manacorins
Juan Pedro Yllanes, juntament amb els consellers Aurora Ribot i Ivan Sevillano, a més de, Sonia Vivas, i Esperança Sans i el secretari general de Manacor i regidor a l'Ajuntament de Manacor, Carles Grimalt.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/01/2019 - 05:26:00
Cal recordar que la llei 11/2016 dins un dels seus articles exposa que les administracions públiques han de promoure i garantir la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en la participació de les festes tradicionals.

Podem Manacor i Volem Manacor dóna tot el seu suport a l'Assemblea Antipatriarcal de Manacor per la defensa del ball de les dimònies i la inclusió de les dones dins els balls tradicionals manacorins. Podem Manacor i Volem Manacor vol mostrar tot el suport a l'Assemblea Antipatriarcal de Manacor que per quart any consecutiu ballarà i reclamarà el dret de les dones dimònies a ser partíceps de la festa de Sant Antoni.

Cal recordar que l'ajuntament de Manacor acordà per unanimitat donar suport per la inclusió de les dones dins les danses tradicionals manacorines, que per tradició, en una societat patriarcal es veuen masculinitzades, invisibilitzant a les dones. Aquest és el cas del patronat de Sant Antoni, que no ha donat passes per la inclusió de les dones dins el ball dels dimonis. Cal recordar que la llei 11/2016 dins un dels seus articles exposa que les administracions públiques han de promoure i garantir la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en la participació de les festes tradicionals i en la cultura popular, corregint estereotips sexistes.

Un cop més, la nostra formació assistirà al ball de dimònies que es celebrarà el dimecres 16 de gener a les 19.30, a la plaça de Sant Jaume de Manacor. Així, el diputat al Congrés per les Iles Balears i cap de llista a les eleccions autonòmiques, Juan Pedro Yllanes, juntament amb els consellers Aurora Ribot i Ivan Sevillano, a més de, Sonia Vivas, i Esperança Sans i el secretari general de Manacor i regidor a l'Ajuntament de Manacor, Carles Grimalt que també assistiran al fogueró que organitza Podem Manacor a la plaça de les verdures. La lluita feminista ha de ser la bandera per fer front a aquells que volen privar de drets a les dones i que volen crear una regressió als drets ja aconseguits.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Pepe
Que pesados con el feminismo. Y esa gente quien se supone que es? Al único que conozco es al Grimalt y a Yllanes. Los días contados