Bàsquet Manacor. Els minis juguen amistosos durant les vacances
Manacor: El Mini Masculí Gestoria Nadal participà al Torneig nadalenc d'Esporles ha estat un gran evento deportivo per seguir creixent i gaudint del bàsquet
Na Maria del Mar i en Juanmi, jugadora i entrenador del mini femení del B. Manacor, han format part de la selecció Generació Rooki Axa Mini que ha participat al Torneig de Nadal Serra de Tramuntana d'Esporles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/01/2019 - 03:03:00
Amístos del mini masculí Tot Motor davant el Joan Capó A de Felanitx. En un partit pensat per aprendre d’equips més experimentats, els manacorins van patir davant el Joan Capó A.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. Els minis juguen amistosos durant les vacances de Nadal. El Mini Masculí Gestoria Nadal participà al Torneig nadalenc d'Esporles. Ha estat un gran torneig de Nadal per seguir creixent i gaudint del bàsquet. El primer partit fou amb la selecció Generació Rookie. Els jugadors van estar contents de jugar amb un company d'equip al davant, en Francesc Joan Blanquer que jugava amb els Rookies.

Amístos del mini masculí Tot Motor davant el Joan Capó A de Felanitx. En un partit pensat per aprendre d’equips més experimentats, els manacorins van patir davant el Joan Capó A, un equip que, tot i jugar a la categoria preferent, podria fer-ho perfectament a l’especial. Després d’una primera part en què el B. Manacor no va saber trobar el seu lloc a la pista, la segona va mostrar aspectes més interessants. Encara que els felanitxers van ampliar l'avantatge, només ho han van fer per 19 punts de diferència, 20 a 39.

El primer partit fou amb la selecció Generació Rookie. Els jugadors van estar contents de jugar amb un company d'equip al davant, en Francesc Joan Blanquer que jugava amb els Rookies.

Per tant, respecte de la primera meitat, l'experiència va ser positiva, ja que el B. Manacor va aconseguir jugar millor, anotar més i que l’equip rival aconseguís menys cistelles. L'important és que els nins siguin capaços de créixer davant les adversitats i no baixar els braços. Moltes gràcies als companys de Felanitx per venir a jugar a Manacor.

Na Maria del Mar i en Juanmi, a la selecció Generació Rooki Axa Mini. Na Maria del Mar i en Juanmi, jugadora i entrenador del mini femení del B. Manacor, han format part de la selecció Generació Rooki Axa Mini que ha participat al Torneig de Nadal Serra de Tramuntana d'Esporles. Una gran experiència per tot dos que segur que han disfruat al màxim! Aprofitam també per enviar una salutació molt gran al nostre estimat Juan Antonio Ferrera, exentrenador i exjugador del nostre Club, que ha compartit la direcció de l'equip mini amb en Joanmi!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado