Las calles se iluminaron para ratificar que vienen fechas bonitas y entrañables
Manacor ya huele a Navidad y el encendido de las luces concentró a miles de residentes en Sa Bassa que aplaudieron nuestra fiesta familiar
El Equipo de Gobierno que preside Catalina Riera ha intentado este año poner algún punto de luz más extra, para alegrar las navidades de 2018/2019, siempre del todo insuficiente según los comerciantes y residentes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/12/2018 - 06:42:18
Como en cada evento y fiesta que se precie y tenga la categoría en negrilla, la Banda Municipal de Música de Manacor hizo el concierto pertinente, en esta ocasión muy animado y de gran nivel, la Banda orgullo, referencia.

Manacor ya huele a Navidad, ayer por la tarde noche el Consejo Municipal de Niños/as de Manacor encendieron las luces desde la plaza de Sa Bassa y las calles más céntricas y comerciales se iluminaron para ratificar que vienen fechas bonitas y entrañables en los próximos 35 días.

Como en cada evento y fiesta que se precie y tenga la categoría en negrilla, la Banda Municipal de Música de Manacor hizo el concierto pertinente, en esta ocasión muy animado y de gran nivel, la Banda orgullo, referencia y un lujo para Manacor, Mallorca y España.

Porto Cristo, S'Illot, Son Macià, Mandia, Cales, también se sumaron a la fiesta del encendido navideño y desarrollarán el programa de fiestas conjunto e individual, dejando claro que el municipio tiene su idiosincrasia muy definida.

El Equipo de Gobierno que preside Catalina Riera ha intentado este año poner algún punto de luz más extra, para alegrar las navidades de 2018/2019, siempre del todo insuficiente según los comerciantes y residentes, que ven como barrios, y zonas más alejadas del centro tienen poca o ninguna iluminación.

Porto Cristo, S'Illot, Son Macià, Cala Mandia, Cales de Mallorca, también se sumaron a la fiesta del encendido navideño y desarrollarán el programa de fiestas conjunto e individual, dejando claro que el municipio tiene su idiosincrasia muy definida en la capital y sus núcleos urbanos y turísticos.

Una multitud acudeix a la plaça de sa Bassa a veure l’encesa de llums que dona el sus a més de vuitanta actes nadalencs. El programa de les festes de Nadal es pot consultar al web www.manacor.org. Les festes de Nadal han començat amb la tradicional encesa de llums de Nadal i el concert de la Banda de Música de Manacor de diumenge passat, dia 2 de desembre davant els centenars de persones de totes les edats que varen omplir la plaça de sa Bassa. Els músics varen ocupar poc a poc el cadafal que presidia la plaça i després entraren fins el lloc d’honor els membres del Consell d’Infants de Manacor, que varen ser els encarregats de pitjar el botó que ha activat la il·luminació nadalenca dels carrers i les places de Manacor.

El Consell d’Infants de Manacor es va constituir el desembre de l’any passat i està format per vint-i-tres consellers i conselleres que han estat elegits pels seus companys en cadascuna de les escoles del municipi. Els nins i nines que componen el Consell d’Infants reflexionen sobre els temes que els afecten directament en relació amb el municipi i expressen les seves propostes, idees, opinions i necessitats en el ple que els reuneix cada tres mesos, després que des del departament municipal d’Educació i des de les escoles facin feina sobre les necessitats de la infantesa i la joventut del municipi.

A més de tota aquesta activitat els consellers i conselleres infantils de Manacor han protagonitzat l’encesa de llums de Nadal. Abans les melodies nadalenques inundaren sa Bassa gràcies a la Banda de Música de Manacor. Mentre sonaven les notes de la cançó 'Adeste Fideles' els membres del Consell d’Infants de Manacor pitjaren el botó que activa la il·luminació nadalenca i inundaren de llum, colors i mamballetes tota la plaça.

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, acompanyada de molts dels regidors de la corporació, foren presents en aquest acte que serví per donar el sus als actes del programa de festes de Nadal d'enguany. D'ara en endavant queden més de trenta dies de festa i actes a tots els nuclis de població del municipi.

Entre les moltes novetats que s’inclouen en el programa d’enguany s’ha de destacar els tallers que tenen per objectiu oferir alternatives lúdiques a l’ús de pantalles en infants de zero a tres anys, que se celebraran dia 22 de desembre a partir de les 10 h al Claustre.  Però per Nadal no es poden oblidar els actes dedicats als infants. L’arribada del Pare Noel; la dels patges reials o l’arribada dels Reis d’Orient també concentraran desenes de famílies. Però això no és tot perquè els tallers, els concerts, els conta contes, i les activitats per a nins i nines són una constant en el programa d’enguany.

A més moltes altres activitats estan pensades per a tota la família. Visites al betlem de la plaça de ses Verdures, el Mercadet de Nadal o les atraccions infantils de la plaça de Ramon Llull, ajudaran a mantenir ben viu l’esperit nadalenc a Manacor. Tot sense oblidar el trenet de Nadal que recorrerà Manacor passejant tothom que hagi comprat al petit i mitjà comerç. Podeu consultar el programa de festes complet accedint al web www.manacor.org 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado