ACTUACIÓ DE JÚLIA OBRADOR I JAZZ TRIO BANDA S'AGRÍCOLA.
S’Agricola Manacor: El dissabte 13 d'octubre a les 19.30h inauguram la temporada 2018/2019 amb una exposició retrospectiva de la pintora i escultora Antònia Rosselló
L'exposició "Retratar-se a si mateixa" estarà oberta des de dia 13 fins al 29 d'octubre. Queden tots convidats a admirar l'obra d'aquesta artista, on el dia de la inauguració a més de gaudir de les obres exposades.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2018 - 18:48:00
19.30h inauguram la temporada 2018/2019 amb una exposició retrospectiva de la pintora i escultora Antònia Rosselló, en la qual podrem observar totes les seves facetes creatives en les diferents èpoques.

Exposició a S’Agricola. Exposició de pintura i escultura d’Antònia Rosselló: Retratar-se a si mateixa. Inauguració dissabte 13 d'octubre a les 19.30 h. Després de l'estiu l'Associació Cultural S'Agrícola comença una nova temporada amb interessants exposicions. El dissabte 13 d'octubre a les 19.30h inauguram la temporada 2018/2019 amb una exposició retrospectiva de la pintora i escultora Antònia Rosselló, en la qual podrem observar totes les seves facetes creatives en les diferents èpoques evolutives d'aquesta pintora mallorquina. 

L'artista ha treballat amb distintes tècniques, pastel, acrílic, tinta xina, etc., en uns quadres molt exquisits a la mirada de l'espectador, en els quals podrem observar la seva sensibilitat i els colors que acaricien les seves teles. Les escultures naixen del seu bon obrar i la seva passió. A les seves formes escultòriques s'interpreta el que és real, les formes humanes i algunes peces que conviden a la reflexió avantguardista.

Quant al que fa a la música, L'Associació Cultural s'Agrícola s'ha proposat aquesta temporada 2018-2019 alternar en els seus concerts la música clàssica i la lleugera. I amb aquest objectiu l'Agrícola..

L'exposició "Retratar-se a si mateixa" estarà oberta des de dia 13 fins al 29 d'octubre. Queden tots convidats a admirar l'obra d'aquesta artista, on el dia de la inauguració a més de gaudir de les obres exposades podrem escoltar un text d’Ana Mascaró, recitat per Joan Fullana i acompanyat a la guitarra per Guillem Monserrat, i per finalitzar, podrem compartir un petit refrigeri amb l'artista. No es pot oblidar que el dissabte 13 a les 19.30 h tenen una cita amb l'art a S'Agrícola. Els hi esperam. 

ACTUACIÓ DE JÚLIA OBRADOR I JAZZ TRIO BANDA S'AGRÍCOLA. Diumenge, 7 d'octubre, a les 8 de l'horabaixa, Júlia Obrador i Jazz Trio Band, inaugurant la programació musical prevista per aquesta temporada cultural 2018-2019, ens oferiren una interessantíssima actuació a la sala d'exposicions del primer pis de s'Agrícola, que estava totalment plena. Júlia Obrador, una joveníssima cantant manacorina amb una notable solvència vocal i un futur musical més que prometedor, acompanyada pel Trio de Jazz format per Antoni Nadal, a la bateria, Woitek Sobolewsky, al contrabaix i Franco Bombelli al piano, interpretaren durant més d'una hora clàssics del jazz internacional d'aquests que ja han quedat dins la memòria musical col·lectiva:

Summertime, Giorgia, The look of love... i altres temes entranyables fàcilment recognoscibles per qualsevol persona a qui li agradi la música i que van ser rebuts amb entusiasme per un públic molt ben predisposat. Com ha de ser en qualsevol bon concert, el nombrosos assistents obligaren Júlia a fer el preceptiu bis, que inclogué una breu intervenció de Toni Nadal a la bateria.

Quant al que fa a la música, L'Associació Cultural s'Agrícola s'ha proposat aquesta temporada 2018-2019 alternar en els seus concerts la música clàssica i la lleugera. I amb aquest objectiu l'Agrícola està a hores d'ara tramitant les actuacions de músics molt interessants d'ambdues modalitats i tendències sobre els quals ens aniran informant puntualment.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado