El general Franco, per compensar l'ajuda rebuda pels nazis durant la Guerra Civil
Manacor OCB Dilluns de l’Obra: L’historiador Rafel Cifre parlarà dels orígens de la División Azul i les motivacions dels voluntaris per allistar-s’hi
Romero, pronunciarà la conferència “División Azul: origen, recorregut i motivacions per a l'allistament”, la qual, com de costum, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 15 d’octubre, a les 20.00 h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2018 - 02:11:00
En Rafel Cifre i Romero és llicenciat en història, investigador i màster en formació del professorat. Ha publicat diversos articles per Internet i és autor del llibre “DIVISIÓN: vivencias.

L’historiador Rafel Cifre parlarà dels orígens de la División Azul i les motivacions dels voluntaris per allistar-s’hi. En el pròxim Dilluns de l’Obra, l’historiador i investigador, Rafel Cifre i Romero, pronunciarà la conferència “División Azul: origen, recorregut i motivacions per a l'allistament”, la qual, com de costum, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 15 d’octubre, a les 20.00 h.

El general Franco, per compensar l'ajuda rebuda pels nazis durant la Guerra Civil espanyola, va crear una unitat de voluntaris per lluitar al front rus durant la Segona Guerra Mundial. En Rafel ens contarà, com el títol mateix indica, les motivacions que dugueren aquells homes a allistar-se en aquella divisió. En Rafel Cifre i Romero és llicenciat en història, investigador i màster en formació del professorat. Ha publicat diversos articles per Internet i és autor del llibre “DIVISIÓN: vivencias de mallorquines alistados a la División Azul”. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado