Dijous Llarder a Manacor, ha convocat milers de joves
El Dijous Llarder a la ciutat de Manacor és sinònim de fantasia, colors i espectacles: A Porto Cristo la Rueta se celebra divendres dia 9 de febrer
Dissabte dia 10 la festa es trasllada a la plaça de Ramon Llull de Manacor amb la gran Rua que a partir de les 20 h comptarà amb caricaturistes, atraccions, paradetes de menjar, actuacions.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/02/2018 - 01:49:00
I finalment l’Enterrament de la Sardina, que dimarts dia 13 de febrer se celebrarà a Manacor i a Porto Cristo, tancarà les festes dels darrers dies amb els típics passacarrers de comitives funeràries.

Les disfresses dels infants i joves de Manacor i els grups d’animació omplen la rueta i el centre de vianants. El Dijous Llarder a la ciutat és sinònim de fantasia, colors i espectacles. La Rueta, el carnaval infantil i juvenil que se celebra cada Dijous Llarder a Manacor, ha convocat milers de joves que han gaudit dels cinc escenaris amb música i espectacles, de la batucada i de l’atracció de cavallets que han animat aquesta festa omplint de gent i disfresses el centre de vianants de Manacor. Passades les cinc del capvespre els tambors de la batucada Manafoc han començat a sonar a la plaça del Palau anunciant que la festa era a punt de començar. Allà la cercavila de disfresses ha iniciat el seu recorregut desfilant pels carrers del centre, una llarga taringa que ha fet escampar la festa entre els cinc escenaris que han caracteritzat la Rueta d’enguany.

Els cavallets fets de rodes i moguts a pedals han permès als més petits gaudir d’aquesta atracció ecológica a la plaça del Palau. La fantasia tampoc no ha faltat a la plaça de la Rectoria, on el doctor Bombolla ha convertit l’aigua i el sabó en bombolles de totes les formes i mides. I un dels escenaris més multitudinaris ha estat el de sa Bassa, on els Neorural i les seves bogeries han fet riure, ballar i jugar de valent tot el públic. El carrer del Mercadal també ha atret al públic de totes les edats amb les barrabassades del grup Trabucats, que han contagiat tothom amb les seves rialles.

Diumenge dia 11 el carnaval continua a Porto Cristo, a les 16 h la plaça de ses Comes concentrarà totes les fresses del nucli, que acompanyats del grup Spaghetti.

I la música més jove també ha tengut el seu espai a la rueta de Manacor. Els Mel i Sucre han omplit de cançons la plaça Rector Rubí i el carrer Bosch ha estat l’escenari de l’actuació musical del gurp 1A. A més, tota la festa es va acompanyar amb les paradetes de menjar i beure que muntaren els alumnes de les escoles del municipi per recaptar fons per als seus viatges d’estudis i per altres causes solidàries.

Molt més carnaval. A Porto Cristo la Rueta se celebra divendres dia 9 de febrer. Els alumnes de les escoles del nucli aniran fins al parc del Sol i la Lluna amb les seves disfresses on els esperarà el grup Carusses, que amb les seves cançons posarà la banda sonora al carnaval dels més petits de Porto Cristo. A Manacor, divendres a les 19.30 h, la Institució Alcover ofereix la conferencia Voleu Freses?, que analitza com se celebraven els Darrers Dies en el passat. I a Son Macià els actes d’aquestes festes es concentren durant la nit de divendres dia 9. A partir de les 20.30 h un fogueró, una torrada, el combat de picat i la ximbombada serviran als macianers i macianeres per celebrar els darrers dies.

 

Dissabte dia 10 la festa es trasllada a la plaça de Ramon Llull de Manacor amb la gran Rua que a partir de les 20 h comptarà amb caricaturistes, atraccions, paradetes de menjar, actuacions de discjòqueis i sorpreses. Diumenge dia 11 el carnaval continua a Porto Cristo, a les 16 h la plaça de ses Comes concentrarà totes les fresses del nucli, que acompanyats del grup Spaghetti. I finalment l’Enterrament de la Sardina, que dimarts dia 13 de febrer se celebrarà a Manacor i a Porto Cristo, tancarà les festes dels darrers dies amb els típics passacarrers de comitives funeràries.


 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado