Santanyí
Santanyí a ritme de tango, salsa i mambo amb la Banda Municipal de Música per Sant Jaume
Un any més, la Banda Municipal de Música de Santanyí, va fer gaudir d’una nit inoblidable a les més de mil persones que van assistir al concert de les Festes de Sant Jaume 2023.
ajsantanyi.net 20/07/2023 - 13:47:26

Santanyí a ritme de tango, salsa i mambo amb la Banda Municipal de Música per Sant Jaume

Un any més, la Banda Municipal de Música de Santanyí, va fer gaudir d’una nit inoblidable a les més de mil persones que van assistir al concert de les Festes de Sant Jaume 2023. Dirigida per Pedro Vallbona Plazas, i sota el títol MAMBO!!, la banda va fer viatjar al públic a Amèrica Llatina per descobrir la seva varietat de ritmes i músiques: del tango a la salsa passant pel mambo o el txa-txa-txa. Una proposta única, presentada per les periodistes Àngela Garcia Vidal i Aina Escandell Almodóvar, que va fer vibrar i ballar tot el poble amb un gran espectacle de música i llums.

A més, durant el concert, es va fer el tradicional homenatge als músics que enguany s'han incorporat a la Banda Municipal de Música de Santanyí, així com a la trompetista que el 2023 ha complit 20 anys a la formació. També es va fer el lliurament, per primera vegada, del premi a l'excel·lència acadèmica Miquel Bonet i Bonet, a l'estudiant de l'Escola Municipal de Música de Santanyí que té el millor expedient acadèmic.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, va assistir a l’acte amb el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i la resta de membres de la corporació municipal. Maria Pons va mostrar, una vegada més, el seu agraïment i admiració als músics de la banda municipal: “cada any aconsegueixen pujar una mica més el llistó del concert de les Festes de Sant Jaume. Tenim uns músics fantàstics, que fan una feinada, a qui tot el poble els agraeix la dedicació i el compromís. Així com al seu director en Pedro Vallbona i al coordinador de la banda, Joan Sbert. Però no ens podem oblidar de tots i cada un dels qui fan possible que aquest concert sigui una realitat. A tots ells, els hem de donar les gràcies i l’enhorabona”.


Reciente
Visto
Comentado